LATEST NEWS

[UPDATED] Δεύτερο χτύπημα της OhNoo Studio με το Tsiοque


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Update: Μία ακόμη Kickstarter καμπάνια πιάνει το στόχο της, θέτοντας έτσι το “Tsioque” σε τροχιά ολοκλήρωσης και κυκλοφορίας. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει ο χρόνος χρηματοδότησης του παιχνιδιού, το ποσό των $ 35.000 συμπληρώθηκε και ξεπεράστηκε. Επόμενο tier είναι τα $ 45.000, που αφορά κυκλοφορία σε Ouya, Android και iOS, κάτι που μάλλον δύσκολα θα επιτευχθεί.   

Αρχική είδηση: Την OhNoo Studio τη γνωρίσαμε μέσα απ’ το πολύ αξιόλογο “Tormentum-Dark Sorrow“. Η τριμελής εταιρεία των Lukasz Ruszkowski, Piotr Ruszkowski και Grzegorz Markowski έσπευσε από τότε να τονίσει ότι ήρθε για να μείνει κι ότι το “Tormentum” κάθε άλλο παρά πυροτέχνημα θ’ αποτελούσε.

Το νέο παιχνίδι της, με τον τίτλο “Tsioque” έρχεται ν’ αποδείξει ότι οι φιλόδοξοι νεαροί designers δε μεγαλοστομούσαν, αλλά είναι αποφασισμένοι να χαράξουν τη δική τους πορεία στην κατηγορία των adventure games. Με hand drawn γραφικά, υπέροχη και ιδιαίτερη αισθητική, αλλά και μουσική που θ’ ανταποκρίνεται στην τροπή που παίρνει η ιστορία, ανάλογα με τις αποφάσεις μας, φιλοδοξεί να πείσει το κοινό να του προσφέρει $35.000, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

Οπωσδήποτε το ποσό είναι σημαντικά μεγαλύτερο από τα $9.000 που χρειάστηκε το “Tormentum” ώστε να καταφέρει να κυκλοφορήσει. Ακόμη όμως κι αν δε συγκεντρωθεί το ποσό των $35.000, οι developers καθιστούν ξεκάθαρο ότι το νέο παιχνίδι τους θα κάνει την εμφάνισή του, στερούμενο όμως κάποιων σημαντικών χαρακτηριστικών που θα του προσφέρει η χρηματοδότηση από μέρους του κοινού τη δυνατότητα να ενσωματώσει, όπως τα voice overs, που τόσο μας λείψανε απ’ το “Tormentum”.

Demo του “Tsioque” μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ, για Windows και MacOS αντίστοιχα, ενώ μέσω της Kickstarter σελίδας μπορείτε να υποστηρίξετε τον νέο τίτλο της OhNoo Studio. 

Tsioque News pic1

 

Tsioque News pic2

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL