LATEST NEWS

Καταφθάνει και η nVidia GTX 980Ti

Mάλλον δεν είναι πάρα πολλοί εκείνοι, ειδικά στη χώρα μας, που κατάφεραν να κάνουν δική τους μία GTX 980, πόσω μάλλον κάποια έκδοση της Titan. Φυσικά αυτό δε σημαίνει τίποτα για την πράσινη εταιρεία, που ετοιμάζει την Ti έκδοση της GTX 980, που αναμένεται σύντομα να κάνει την εμφάνισή της.

Η βελτιωμένη έκδοση του κορυφαίου GPU μοντέλου της nVidia θα βασίζεται στον GM200-310 πυρήνα, σ’ αντίθεση με τον GM200-400 της Titan σειράς. Θα έρχεται εξοπλισμένη με 6GB VRAM, ενώ με το “καλημέρα” θα δούμε και υλοποιήσεις της με υδρόψυξη. Οι έξοδοι που θα διαθέτει είναι μία HDMI, μία DVI-I, καθώς και τρεις Display Port. Η τιμή της δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη.

Εμείς θα σταθούμε στα 6GB VRAM που θα φέρει και χαριτολογώντας θα πούμε ότι ελπίζουμε αυτά να μην αποδειχθούν τελικά… 5.5GB!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

16 Comments

  1. οποτε το 2χ980 παραμενει καλυτερη επιλογη για ultra 4k gaming –
    throwing matches mode ON
    μιλαμε παντα για nvidia – οι κοκκινες εχουν αποδειξει πως ειναι καλυτερες στην οδηγηση απορριματοφορου παρα γραφικων pc σε αναλυση 4Κ –
    throwing matches mode OFF
    !:p:p

  2. Νεαρέ Ζόμποβιτς, τώρα που ούτως ή άλλως θα αναβαθμίσουμε σε Skylake και 1151 socket, θα είναι μια καλή προσθήκη ώστε να τρέχουμε τα ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΑΣ PC στα 5Ghz μίνιμουμ. Έχω ακούσει πως είναι μάστ για τις indie σαπίλες 🙂

  3. Ενταξει… το να αλλαζω καρτα γραφικων καθε 4 μηνες το εχω αποδεχτει… Αλλα και Mobo + CPU ? Ημαρτον… νομιζα οτι το νεοκτιστο PC-ακι μου θα κρατουσε τουλαχιστον 4 χρονια… και οχι με το ζορι 1 🙁

    Πρεπει να τυπωσω και αλλα λεφτα… Ουφ…

  4. Αφού Νεαρέ Ζόμποβιτς ψώνισες κοντά στο τέλος του κύκλου ζωής των 22nm, τί να σε κάνω; Όταν βγουν τα benchmarks και δεις τη λαμπρή δύναμη του Νέου Υπερκαβουρντιστηριού του Αφέντη Μπο’Ραϊ’Τσο, θα σπεύσεις και πάλι στην πρέσσα!

  5. Τί θέλετε να πείτε για “πολύ λίγους”; Επίσης, ενώ λύνουμε αυτό το ερώτημα, μήπως έχετε καταλάβει τί είναι όλα αυτά τα “Super Market” που βλέπω έξω; Έχουν κάτι περίεργα πράγματα παντού με ταμπέλες “τρόφιμα”, αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει σε τί χρησιμεύουν…ούτε μια USB θύρα δεν έχω δει επάνω τους!

    Μήπως δουλεύουν μόνο με Bluetooth;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL