LATEST NEWS

Ψηφιακή Σαμπάνια Vol 6: Κερδίστε έναν Steam κωδικό του Deponia!

Ο Rufus σας περιμένει να ζήσετε το πρώτο μέρος της περιπέτειάς του κι εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να το κάνετε, δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Kαθημερινά, μετά τα μεσάνυχτα (είπαμε, μας αρέσουν οι περασμένες ώρες), θα ανεβάζουμε ανακοίνωση για νέο παιχνίδι προς διεκδίκηση. Προκειμένου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, γράφεστε στο site μας και αφήνετε ένα comment κάτω από το σχετικό newspost.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε κι άλλο παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση…

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς οι τυχεροι!

Y.Γ: Θυμίζουμε πως η κλήρωση για το Don’t Starve είναι ξεχωριστό promotion και μπορείτε να συμμετέχετε όλοι κανονικά χωρίς περιορισμούς.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

44 Comments

  1. Δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά φαντάζει αρκετά δύσκολο να δούμε retail version του Chaos on Deponia, όπως άλλωστε και των Chains of Satinav και Harvey’s New Eyes.
    Γενικά η Daedalic δείχνει να στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην ψηφιακή πώληση των τίτλων της, όσον αφορά στις μη γερμανόφωνες εκδόσεις τους. Βέβαια αν βρεθεί publisher πρόθυμος να αναλάβει την διανομή της αγγλικής version, τα πράγματα αλλάζουν..

  2. Έγινε και η 6η κλήρωσή μας, την οποία μπορείτε να δείτε κατεβάζοντας το αρχείο από το παρακάτω link

    http://uploading.com/files/get/b9d7mcfa/

    και νικητής είναι ο φίλος OxidE !
    Συγχαρητήρια, ο κωδικός θα σου αποσταλεί εντός 5 λεπτών….;)

  3. Ε ναι, βέβαια, πάλι την έκανα τη γκάφα μου, δε μπορούσα! :p

    Αλλά δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέται κανείς. Απλά περιμένετε λίγο, δώστε μου 10 λεπτάκια και θα σα; αποζημιώσω!

    Πώς; Απλούστατα θα έχουμε κι άλλον τυχερό….;)

  4. Nαι, αμέ, δύο τυχεροί, γιατί όχι; Αφού την έκανα την πατάτα μου πάλι κι εμείς τα λάθη μας ξέρουμε να τα διορθώνουμε 🙂

    Λοιπόν, ιδού και η δεύτερη κλήρωση

    http://uploading.com/files/get/b5d35277

    τυχερός αυτή τη φορά είναι ο φίλος M4rmelada !

    Συγχαρητήρια και σε εσένα λοιπόν, επικοινωνώ σύντομα μαζί σου…;)

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL