LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το reboot του Mortal Kombat

Τα διάφορα teasers που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες από τη WB, προμήνυαν για την επιστροφή του αγαπημένου μας fighting game, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση. Η πολυπόθητη επιστροφή είναι γεγονός, με τη μορφή reboot μάλιστα, εξ’ ου και η ονομασία του καινούριου παιχνιδιού ως Mortal Kombat 1.

Το Mortal Kombat 1 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, ανανεώνοντας πλήρως το Mortal Kombat Universe μετά τα γεγονότα του Mortal Kombat 11, ενώ όσον αφορά το roster των χαρακτήρων, δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά. Σίγουρα, θα υφίστανται ονόματα όπως ο Liu Kang, ο Raiden, ο Sub-Zero και ο Scorpion, καθώς και ένα καινούριο σύστημα ονόματι Kameo Fighter, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε για όταν η NetherRealm ανοίξει όλα τα χαρτιά της. 

Πάντως, αυτό που γνωρίζουμε από το δελτίο τύπου είναι ότι οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 19 Μαΐου και όσοι προβούν στην αγορά του, θα λάβουν ως δώρο τον Shang-Tsung, πρόσβαση στην επερχόμενη beta και ένα skin του Jean Claude Van Damme.

Go to discussion...

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

16 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL