LATEST NEWS

[UPDATED] Έρχεται σύντομα το NBA Playgrounds

Update: Το Gamespot αποκάλυψε το ρόστερ του παιχνιδιού, το οποίο με μια γρήγορη ματιά χαρακτηρίζεται υπερπλήρες. Περιλαμβάνει αστέρες του παρόντος όπως LeBron James, Steph Curry και Christ Paul, αλλά και δόξες του παρελθόντος όπως Shaquille O’Neal, Wilt Chamberlain και John Stockton. Δυστυχώς ο Antetokoumpo λάμπει δια της απουσίας του. Να αναφέρουμε όμως πως το ρόστερ δεν είναι τελικό και ενδέχεται να προστεθούν κι άλλοι πάικτες. Τη λίστα με τους μέχρι στιγμής παίκτες μπορείτε να δείτε εδώ.

Τέλος έχουμε ακόμα ένα trailer που αυτή τη φορά εστιάζει στο Gameplay.

 

Αρχική Είδηση: Μπορεί όσοι αναζητούν ρεαλιστικό εξομοιωτή μπάσκετ να καλύπτονται απόλυτα από τη σειρά NBA 2K, τι γίνεται όμως με εκείνους που ψάχνουν ανέμελη, ξέφρενη και arcade δράση;

Απάντηση στην παραπάνω ερώτηση φαίνεται να δίνει τον ερχόμενο Μάιο το NBA Playgrounds. Το παιχνίδι θα βαδίζει στα μονοπάτια των NBA Jam και NBA Street, ενώ διαθέτει επίσημη άδεια από το NBA και θα περιλαμβάνει όχι μόνο ενεργούς παίκτες αλλά και ορισμένους από αυτούς που έχουν αποσυρθεί.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Saber Interactive, οι αγώνες θα είναι 2ν2, όλες οι ομάδες και οι παίκτες θα μπορούν κάνουν level up και όπως είναι αναμενόμενο θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εκατοντάδες καρφώματα και κινήσεις τραβηγμένες από τα μαλλιά. Έχει επιβεβαιωθεί ακόμα πως το παιχνίδι θα προσφέρει single player, local και online multiplayer και τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 20$.

Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από το επίσημο trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Allen Iverson.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL