Reply To: Win with your boots on!

#466540
Ηλίας ΙακωβόπουλοςΗλίας Ιακωβόπουλος
  • Υφυπουργός Πολιτισμού
  • Posts: 7126
Offline
Replies: 7126
Been thanked: 90 times

Βγήκε λίγο μεγάλο, αλλά ξύπνησα με τρελά κέφια και διαβάζοντας τις άλλες ιστορίες ξέχασα ότι είχα φτιάξει καφέ και είχα ανάψει τσιγάρο
Επικεντρώθηκα κυρίως σε αυτόν που νιώθω γι αυτόν, ότι νιώθει αυτός για Εκείνον :blush2:


Μια πόρνη του έδειξε το μπούτι της και του είπε πώς στον επάνω όροφο θα τον κάνει άντρα. Αυτός αγέρωχος, ήπιε μονορούφι το ξέπλυμα που πουλούσαν για ουίσκι σε αυτά τα μέρη, άναψε το τσιγάρο του και φώναξε στην κοπέλα που σερβίριζε «Θες να σε κάνω γυναίκα;» Αυτή κοκκίνισε, αλλά με ένα ανέμισμα της λειψής χαίτης του και μπροστά στο μεγάλο του…μενταγιόν, έναν λύκο με κόκκινα μάτια και μυτερό ρύγχος, υπέκυψε.

Το κορίτσι δεν έλεγε και τίποτε το σπουδαίο, αλλά τα βογγητά της υπό τους ήχους του μουσικού στο ισόγειο τον άναβαν ακόμη περισσότερο, έτσι που ξέχασε μέχρι και το ποιος ήταν κι ενώ ο τροβαδούρος από κάτω ακουγόταν να λέει,

«Kick your shoes off, do not fear,
Bring that bottle over here.
I'll be your baby tonight.»

Αυτός πάλι, άδειαζε το φλασκί του και ετοιμαζόταν για τον επόμενο γύρο της μονομαχίας στο Ελ Ανασουκάτσω.
Κάποια στιγμή η μουσική σταμάτησε, οι ομιλίες ελαττώθηκαν και το πρώτο αμυδρό φως του ανατέλλοντος Ηλίου διαπέρασε μια τρύπα, μάλλον από σφαίρα, στις βαριές μεταξωτές κουρτίνες.

Ο ‘Ηρωας, του ο οποίου το όνομα ακόμη δεν μάθαμε, θυμήθηκε ότι έχει και πρωινή δουλειά, οπότε ντύθηκε στα γρήγορα, έβρεξε και το λιγοστό μαλλί του για να το ρίξει στα πλάγια του καπέλου του και με τα σπιρούνια να αντηχούν στο άδειο σαλούν, βγήκε τρέχοντας έξω, μπροστά σε έναν κατακόκκινο ουρανό. «A red sun rises. Blood has been spilled this night», σκέφτηκε και καβάλησε το άλογό του.
Αργοπορημένος καθώς ήταν, δεν κοίταζε ούτε φανάρια, ούτε περαστικούς. Σε έναν μονόδρομο, χλιμίντρισε το άλογό του για να πει στον καβαλάρη που ερχόταν να κάνει στην άκρη, ειδάλλως θα του έριχνε μερικές σφαίρες για πρωινό. Αυτός κοντοστάθηκε και δεν μίλησε. Έφερε το μισοκαπνισμένο πούρο στην άλλη πλευρά του στόματός του και ένιωσε τα μισόκλειστα από τον Ήλιο μάτια του να του τρυπάνε την ψύχη. Τότε ήταν που σκέφτηκε πώς μάλλον δεν έπρεπε να είχε μπλέξει μαζί του.
Ο καβαλάρης του έκανε νεύμα να ξεπεζέψει και το ίδιο έκανε κι αυτός. Του έκανε άλλο ένα νεύμα προς τη ζώνη του όπλου του σα να του λέει να τραβήξει. Ο Ήρωάς μας, το σκέφτηκε και λέει τι έχω να χάσω; «Για να ζήσεις με το ριβόλβερ, πρέπει να πεθάνεις από ριβόλβερ.» Βάζει το χέρι του στη ζώνη του και συνειδητοποιεί ότι ξέχασε το όπλο του στο κρεβάτι της ηδονής και εκτός από τα 7$ που του κόστισε η νύχτα, τώρα θα του κόστιζε και την ζωή του.

Ο καβαλάρης μόλις είδε ότι ο «σκληρός» νέος δεν είχε παρά ένα άδειο θηκάρι, ξεκαρδιστικέ στα γέλια.

Ήταν μια από τις λίγες φορές στη ζωή του που μίλησε. «Άσε με να μαντέψω. Σε ξεμυάλισε μια γυναίκα. Και από τα μάτια σου βλέπω ότι είχες πιεί. Ξέρεις, αν συνδυάσεις το δηλητήριο της γυναίκας με το αλκοόλ, αντί να σωθείς, γίνεσαι χειρότερα. Και το χειρότερο μέσα στη θολούρα του μεθυσιού σου, δεν θα αντιληφθείς ότι αυτό το ωραίο φύλο είναι που σε σκοτώνει μέρα με τη μέρα.»

Από μία θήκη της ζώνης του έβγαλε ένα πούρο κι ένα τσιγάρο. «Αν πάρεις το πούρο, θα έρθεις μαζί μου, θα σε διδάξω πώς να φέρεσαι και πώς να μην ξεχνάς το όπλο σου στα βυζιά μίας αφράτης σερβιτόρας. Αν πάρεις το τσιγάρο, θα πάμε να το καπνίσεις σε ένα μέρος με  καλό γουίσκυ και στο τέλος θα σε σκοτώσω. Λοιπόν, τι λες;»

Ο Ήρωάς μας, ένιωθε περίεργα. Σα να είχε ερωτευθεί τον μυστηριώδη καβαλάρη. Ήταν αληθινός; Μήπως ονειρευόταν ακόμη πάνω σε εκείνα τα μεγάλα και μαλακά στήθια; Φαντάστηκε τον εαυτό του καβάλα σε αυτό εκείνου, φαντάστηκε τον εαυτό του πραγματικά σκληροτράχηλο και απτόητο για το μέλλον. Πήρε το πούρο και άφησε Εκείνον να του το ανάψει…

Αν και δεν παίχτηκε στην ιστορία μας, νομίζω ότι ταιριάζει γάντι στον ήρωα και το μέλλον του
https://www.youtube.com/watch?v=G58XWF6B3AA

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close