LATEST NEWS

Προσεχώς…. Dracula 5!

Σας είχαμε μιλήσει προ ημερών για την εντονότατη κινητικότητα που παρατηρείται από πλευράς Microids.

Φαίνεται όμως ότι η Γαλλική εταιρεία κυριολεκτικά δεν έχει σταματημό, αφού στα πλαίσια της Gamescom ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το πέμπτο Dracula game, τη στιγμή που το Dracula 4 – Shadow of the dragon έχει μόλις δύο μήνες που κυκλοφόρησε.

Μάλιστα οριοθετήθηκε και η περίοδος κυκλοφορίας του, με τα στελέχη της εταιρείας να κάνουν λόγο για το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους! Αν μη τι άλλο φαντάζει πολύ σύντομο το διάστημα, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι πιθανότατα μέρος του Dracula 5 ήταν έτοιμο από τότε που κυκλοφόρησε το τέταρτο μέρος. Το βασικό ερώτημα όμως είναι το εξής: Μπορούν άραγε οι Γάλλοι να αναστρέψουν την πτωτική πορεία που έχει πάρει η συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών;  

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

6 Comments

  1. Το dracula 4 ήταν ένα υπερκοστολογημένο ημιτελές εξάμβλωμα ανάξιο λόγου. Λογικά το dracula 5 συνεχίζει τη βλακώδη ιστορία του προηγούμενου ημιτελούς εξαμβλώματος. Και πολύ φοβάμαι πως όλα αυτά δεν προoιονίζουν κάτι καλό για το siberia 3.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL