LATEST NEWS

Πρώτο Gameplay Trailer για το Jedi: Fallen Order

Πριν 2 μήνες περίπου, η Electronic Arts είχε αποκαλύψει το Trailer και τις πρώτες πληροφορίες για το Star Wars – Jedi: Fallen Order, το Star Wars Action game υπό development από τη Respawn. Στα πλαίσια της έκθεση Ε3 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες, η ΕΑ κυκλοφόρησε και το πρώτο 15λεπτο Gameplay Trailer για τον τίτλο.

Σε αυτό βλέπουμε τον ήρωά μας (και μερικούς άλλους γνώριμους χαρακτήρες από τις πρόσφατες ταινίες) σε μια αποστολή στον καταπράσινο πλανήτη Kashyyyk, κινούμενο σε μάλλον τυπικό περιβάλλον action τίτλου σαν τα Uncharted – τουτέστιν με άλματα, wall-running, ledge-climbing και λοιπές ταρζανιές. Τον βλέπουμε επίσης να εξολοθρεύει μια ορδή από Stormtroopers και διάφορα περίεργα αραχνοειδή έντομα, συν κάποιους εχθρούς που θυμίζουν τους Dark Troopers από το Dark Forces, χρησιμοποιώντας το Lightsaber και τις Jedi δυνάμεις του.

Θυμίζουμε πως το Fallen Order θα είναι μια αμιγώς Single-Player εμπειρία, που θα διαδραματίζεται στα χρόνια αμέσως μετά το Eπεισόδιο ΙΙΙ και την εγκαθίδρυση της New Order του Αυτοκράτορα Palpatine. Ημερομηνία κυκλοφορίας, σταθερά στις 15 Νοέμβρη 2019.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL