LATEST NEWS

Το πρώτο gameplay video του Wasteland 2!

Στο 17λεπτο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε από την επιστροφή του θρυλικού Wasteland.

Bάλτε καφεδάκι και απολαύστε!

Disclaimer: Φυσικά, η παρούσα ειδήση αποτελεί αναφαίρετο πνευματικό δικαίωμα εμού, του Τρισμέγιστου Μποράτσου™ και κάθε αναδημοσίευση χωρίς τη ρητή, εις τριπλούν εντολή μου, θα διώκεται ποινικά από αρμάδα χαπακωμένων χάμστερ. Με μοϊκάνες. Κανονιστείτε. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

6 Comments

  1. Οκ δεν περίμενα κάτι τόσο καλό και old school…
    Αν και δεν ενθουσιάστηκα με τους διαλόγους αλά Morrowind αλλά τουλάχιστον ο Avellone εγγυάται την ποιότητα των κειμένων.
    Προσωπικά είναι μάλλον το πιο αναμένομενο game της χρονιάς.

  2. Προβλεπόμενη ημερομηνία με βάση το Kickstarter τους, είναι Οκτώβρης του 2013. Ωστόσο είναι της μόδας η δικαιολογία “λόγω των παραπάνω χρημάτων που μαζέψαμε στο kickstarter, μπορέσαμε να πληρώσουμε για παραπάνω development του τίτλου και η κυκλοφορία παρατείνεται για λίγους μήνες”.

    Αλλά μέχρι να βγει η δικαιολογία, εμείς το περιμένουμε τον Οκτώβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL