LATEST NEWS

“Η κορυφαία μέθοδος εκμάθησης κιθάρας στον κόσμο” το Rocksmith.


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Για το εκπληκτικό και καινοτόμο Rocksmith, έχουμε γράψει τις δοξολογίες μας εδώ.

Με πολύ απλά λόγια, συνδυάζει το ψυχωτικό μας πάθος για το γκέημινγκ με ένα εξαιρετικό εργαλείο εκμάθησης κιθάρας και μπάσου και ειλικρινά, αν έχετε στοιχειώδη αγάπη για τη μουσική και θεωρείτε τον εαυτό σας gamer, δεν έχετε την παραμικρή δικαιολογία να μη λιώνετε το συγκεκριμένο τίτλο από το πρωί ως το βράδυ.

Παραμονές της Ε3, η Ubisoft μας έστειλε το κάτωθι infographic, μαζί με μια γαργαγλιστική υπόσχεση για μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του franchise στα πλαίσια της έκθεσης.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους λοιπόν, 1.4 εκ. άνθρωποι έμαθαν να παίζουν κιθάρα από το Rocksmith και μόνο και βγήκαν περίπου 1,65 εκ. κάλλοι σε δάχτυλα παικτών. Ο κατάλογος του παιχνιδιού καλύπτει 48 χρόνια μουσικής ιστορίας (1964-2012) ενώ έχουν πουληθεί περισσότερα από 3 εκ. ξεχωριστά τραγούδια ως DLC, με το δημοφιλέστερο όλων να είναι ο southern ύμνος, Free Bird.

Περισσότερα μεράκια after the jump και το νου σας στο περίπτερο της Ubisoft φέτος!

RS Info

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

9 Comments

  1. Μα φυσικά! Εκεί έγκειται όλη η χαρά και η μεγαλοφυία του Rocksmith. Kαι Χριστό να μην ξέρεις, αξιοποιεί τα γκέημινγκ ένστικτά σου για να σε φκιάσει μάγκα! Αν έρθεις τώρα με οποιαδήποτε πρότερη γνώση, ακόμη καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL