LATEST NEWS

Δωρεάν το Minerva’s Den στο Steam

Update: Ευχαριστούμε θερμά τον Adahn για το φανταστικό τίπ του: Ακόμα και αν έχετε αγοράσει retail το Bioshock 2, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο Steam πληκτρολογώντας το ίδιο key που είχατε βάλει στο GFWL και παίρνετε επίσης δώρο το Minerva’s Den. Εκπληκτική μόντα, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται περί glitch ή σχεδίου και για πόσο καιρό θα ισχύει, οπότε επωφεληθείτε!

Με την ευκαιρία της τρέχουσας 2Κ Games sale στο Steam, η εταιρία αποφάσισε να χαρίσει στους κατόχους του Bioshock 2 ένα ενδιαφέρον δώρο: το DLC Minerva’s Den! Αν είστε ήδη κάτοχος του Bioshock 2 μέσω Steam θα δείτε οτι πλέον το Minerva’s Den έχει προστεθεί αυτόματα στη λίστα των διαθέσιμων DLC και μπορείτε να παίξετε άμεσα, αφού βεβαίως κάνετε update για να κατέβει το νέο περιεχόμενο. Με το ίδιο patch αφαιρείται επιτέλους το καταραμένο Games For Windows Live από το παιχνίδι, ενώ προστίθεται πλήρης υποστήριξη για gamepads καθώς και Steam Achievements. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναπαίξετε έναν ποιοτικό τίτλο και να χαρείτε εντελώς δωρεάν το Minerva’s Den, ένα DLC που δικαίως συγκαταλέγεται στην (ολιγομελή) λίστα των κορυφαίων DLC από καταβολής του είδους.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

24 Comments

  1. Παίδες, μόλις ενεργοποίσησα το RETAIL αντίτυπό μου στο Steam. Απλά πήγα στο “activate a product on steam” και έβαλα τον κωδικό που βρίσκεται στο οπισθόφυλλο του manual. Είδα ότι πήρα δωρεάν και το Minerva’s Den. ΥΕΑΗ! :):):)

    EDIT (τρολολολ): Ξέρετε αν παίρνουμε κι αλλα DLCs (π.χ. protector trials) που ήταν έτσι κι αλλιώς δωρεάν εξαρχής στο gfwl?

  2. Yeap, το έκανα και’γω. Με το GFWL κωδικό ενεργοποίησα το παιχνίδι στο Steam και τσίμπησα και το Minerva’s Den. Για τα υπόλοιπα DLC δε γνωρίζω, αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σκάσει μελλοντικά κάποια καλή προσφορά με όλα τα DLC πακέτο.

  3. @Adhan Το Protector Trials μια φορά υπάρχει και φορτώνει κανονικά απο το μενού “Play Downloadable Content” (”http://bit.ly/1g8UTFE”), τώρα για κάτι multiplayer skin/weapon packs όπως Kill ‘Em Kindly και Sinclair Solutions δεν κοίταξα αν υπάρχουν ακόμα, αλλά λογικά θα είναι και αυτά ενεργοποιημένα.

  4. Και για να απαντήσουμε και μια ακόμα πιθανή απορία: Κάποιοι από εμάς ίσως είχαμε το παιχνίδι αγορασμένο και περασμένο στην list μας αλλά δεν το είχαμε κατεβάσει/εγκαταστήσει. Επειδή εγώ ανήκα σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία, το κατέβασα και το έτρεξα. Είχα το Minerva’s Den κανονικά, όπως και το Protector’s Trials.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL