LATEST NEWS

Square Enix Weekend στο Steam

Όσοι ορέγεστε την αγορά ενός τίτλου της Square Enix, τρέξτε στο Steam οπου διοργανώνεται sale weekend αφιερωμένο στα παιχνίδια της γνωστής εταιρίας! Η αρχή έγινε με σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα games της σειράς Τomb Raider και οι επόμενες τρεις ημέρες θα φέρουν σίγουρα αρκετές ακόμη δελεαστικές προσφορές. Eνδεικτικά αναφέρουμε οτι η Tomb Raider Collection περιλαμβάνει εννιά ολόκληρα games και κοστίζει μόλις 14,99€, οπότε είναι καλή ευκαιρία για τους νέους στη σειρά των Tomb Raider.

Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια της εταιρίας στο Steam διατίθενται σε έκπτωση -50% από την κανονική τιμή, αλλά μη βιαστείτε να αγοράσετε! Θυμηθείτε τους Χρυσούς Κανόνες κάθε Steam Sale και περιμένετε τις daily deals για να δείτε αν το παιχνίδι που σας ενδιαφέρει εμφανιστεί με μεγαλύτερη έκπτωση.

 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL