LATEST NEWS

Vanquish σε PC

Μετά την αναπάντεχη κυκλοφορία του Bayonetta το περασμένο μήνα, ήρθε η ώρα ενός ακόμα παιχνιδιού της Platinum Games να βρει το δρόμο της προς τα PC μας. Ο λόγος γίνεται για το Vanquish, ενός σχετικά αδικημένου καταιγιστικού third-person shooter, που είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε Xbox 360 και PS3 πίσω στο 2010 και αναμένεται να εμφανιστεί στα ψηφιακά ράφια του Steam σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου.

Φυσικά, η εν λόγω έκδοση θα είναι υπερ-πλήρης, καθώς θα περιλαμβάνει όλα τα DLC’s που είχαν κυκλοφορήσει γι’ αυτό, ενώ θα εκμεταλλεύεται και το υπάρχον hardware των PC’s, προσφέροντας δυνατότητα απεικόνισης 4k αναλύσεων και frame-rates άνευ περιορισμών.

Δίχως άλλο, πρόκειται για μια ευχάριστη είδηση που ίσως σηματοδοτεί και την ύπαρξη και άλλων παλαιότερων τίτλων της Sega στο Steam (Virtua Fighter 5? Yakuza? Shenmue?), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχουν ήδη στη κατοχή τους το Bayonetta, μπορούν να αποκτήσουν το Vanquish με έκπτωση 25%.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL