EDITORIALSShot in the Dark

First Blood

Όχι, δεν αναφέρομαι στο κλασικό τραγούδι του Ozzy Osbourne, ούτε στην ομώνυμη ξεκαρδιστική ταινία με τον αξέχαστο Peter Sellers. Η φράση «Shot in the Dark» στην περίπτωσή μας έχει διττή έννοια. Αφ’ ενός πρόκειται για το ψηφιακό «κόψιμο της κορδέλας» της νέας μας στήλης, που θα περιλαμβάνει απόψεις και γεγονότα κατά κύριο λόγο από το χώρο των First Person Shooters και ευρύτερα των action games (χωρίς βέβαια να περιορίζεται αποκλειστικά σε αυτά) και αφ’ ετέρου χαρακτηρίζει τη νέα μας προσπάθεια με το όνομα Ragequit.gr. Ελπιδόφορα.

Το Ragequit.gr λοιπόν, μια έννοια που είναι γνωστή σε όσους έχουν παίξει φανατικά έστω και ένα παιχνίδι στη ζωή τους είτε αυτό λέγεται single-player είτε multi-player, είναι ένα gaming portal φτιαγμένο από ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί για χρόνια μαζί σε δύσκολες συνθήκες, με διαφορετικές μεν ιδέες, απόψεις και εμπειρίες, αλλά έχοντας ως κοινό παρανομαστή το ίδιο ποσοστό τρέλας για το gaming, το hardware και γενικότερα για την τεχνολογία. Ιδίως το PC gaming, που για κάποιο λόγο δείχνει ελαφρώς παραμελημένο από το σύνολο του ειδικού τύπου και δεν έχει βρει την θέση που του αρμόζει, ανακαλύπτει το νέο του διαδικτυακό καταφύγιο κάτω από τη ζεστή φωλιά του Ragequit.gr και πιστεύουμε ότι θα μπορέσετε εξίσου να το αγαπήσετε τόσο πολύ όσο εμείς.

Για να το κατορθώσουμε αυτό, από την πλευρά μας υποσχόμαστε μόνο συνέπεια, αφοσίωση στην έγκυρη ενημέρωση, εμπεριστατωμένες απόψεις και μια τίμια και ειλικρινή φωνή για κάθε πρόταση που γράφουμε. Καλή ανάγνωση λοιπόν και…let the show begin!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL