LATEST NEWS

Mysterious Benefactor Giveaway : Κερδίστε το εκπληκτικό The Cat Lady!

Το Ragequit, σε συνεργασία με ένα μυστηριώδη ευεργέτη ο οποίος διάλεξε να παραμείνει ανώνυμος, σας δίνει, για μία ακόμη φορά, την ευκαιρία να κερδίσετε ένα (1) ψηφιακό αντίτυπο του The Cat Lady, του εκπληκτικού adventure της Harvester Games.

Προκειμένου να λάβετε έγκυρα μέρος στην κλήρωση, γράφεστε στο site μας (αν δεν είστε ήδη μέλος) και απλά αφήνετε ένα comment κάτω από το παρόν newspost. 

O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 24/05 και ώρα 23:59 και η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα.

O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μήπως είστε εσείς ο τυχερός.

Καλή επιτυχία!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

26 Comments

  1. Νικητές Διαγωνισμού Cat Lady : Ο Μυστηριώδης Ευεργέτης μας, σε μια κρίση μερακίου, προσέφερε ακόμη ένα Desura Key για το The Cat Lady. Τυχεροί νικητές είναι οι JonIrenicus13 και Shodan, στους οποίους τα κλειδιά του Desura θα αποσταλλούν αργότερα σήμερα! Παιδιά συγχαρητήρια και stay tuned για περισσότερα δώρα, αγάπες και εκπλήξεις!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL