Reply To: Wonder Woman – H πατάτα της χρονιάς

#472384
TommyTommy
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 391
Offline
Replies: 391
Been thanked: 6 times

Λοιπόν περίμενα να την δω για να απαντήσω εδώ … υπόψιν ουδεμιά επαφή έχω με DC και ελάχιστα με Marvel universe/comic …..

H ταινία χαλαρά ήταν αξιοπρεπής (ανάλογα τον θεατή και το τι περιμένει να δει Η τι θέλει να δει) δεν θα μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη αλλά και όχι ως η χειρότερη. Είχε τα σεναριακα κουφά (ταξίδι απο νησί των αμαζόνων σε Λονδίνο σε χρόνο 7 ωρών  :rofl2: και μερικά άλλα σκετικα) αλλά τίποτα που να σου χαλάει την διάθεση βλέποντας μια υπερωική ταινία δράσης. Το concept ww1 ακουμπιεται πολύ λίγο (σκηνή με την Diana να ορμάει στα χαντάκια και τα χημικά αέρια) αλλά παράλληλα κρατιέται σε σκετικα γήινα επίπεδα η δράση και χωρίς ψεύτικες χορογραφίες παλοβαμαρας και ψεύτικου εντυπωσιασμού (νταξ το καμπαναριό ήτανε ολίγον τι epic closure  :PP). Το σημείο που υπερτερεί και προσθετη λίγο εξτρά ενδιαφέρων είναι το οποίο μήνυμα θέλει να περάσει σκετικα με τις συνέπειες ενός πολέμου, ww1 με τις εκατόμβες νεκρών στην περίπτωση μας, που σπάνια βλέπεις σε αλλες ταινίες να αγγίζονται τέτοια θέματα. Βέβαια στο τέλος έχουμε το σκετικο πανηγύρι καλός vs κακός αν και μου άρεσε το πως εξελίχθηκε η εμφάνιση του χαρακτήρα του τελικού κακού.

Εφέ οχι κάτι το eye candy αλλά ειναι οκ – ηθοποιοί μια χαρά (η Gal είναι κούκλα και την θυμαμε απο το FastFurious 5-6) – μουσική αρκετά καλή και χωρίς να υπέρ παίζεται το κλασικό κομμάτι της Wonder woman απο το προηγούμενο batman vs superman αντιθέτως το κομμάτι δυναμώνει και εμφανίζεται σταδιακά μέσα απο την εξέλιξη της Wonder Woman

7/10
Η καλύτερη ταινία της DC στο νέο σχέδιο της για τους υπερηρωες της χαλαρά (δεν πιάνω τα Batman του Nolan) και όπως βλέπω την συνεχεία και η μόνη …. όλοι οι επόμενοι σόλο ήρωες της μου ειναι εντελώς αδιάφοροι και το ίδιο και η ταινία που θα τους ενώσει Justice League.

ΥΓ: Περί Star wars για να είμαι και ontopic στο offtopic  :rolleyes:

Κάποιοι μεγαλώνουνε και ξεχνάνε το παιδι …. κανένα Star Wars δεν ήτανε κατι το τέρμα σοβαρό αλλα είχε κατι το μαγικό στα μάτια μας τότε που το βλέπαμε. Το 7 θα δείξει αν είναι καλό η κακό ανάλογα το πως θα πάει η ιστορία στο 8 και 9 … αν την πλατιασουνε και κάνουνε πάλι κανα ανακάτεμα του σεναρίου με την πρώτη τριλογία (4-5-6) πάει αυτομάτως στον πατο για μένα (πχ ελπίζω η Rey να μην μας βγει κανα παιδί κανα γνωστού ήρωα – όχι άλλο κάρβουνο με χαμένα παιδιά)
Roque One …. Το περίμενα χαλαρά πατάτα αλλά βγήκε πιο δουλεμένο με τις όποιες αδυναμίες του λόγο και του ότι όλες οι άλλες ταινίες είναι τριλογίες και όχι μια 2ωρη ταινία όπως αυτό. Φυσικά είχε και το φαν service του και τον Vader στο φινάλε να πετάει bullying στους rebels αλλά ρε παιδιά αφού ολοι το γουστάραμε εκεί τι χαλιέστε για μια σκηνή εντυπωσιασμού και μεγαλείου του αγαπημένου μας κακού …. Οπως υποθηκε χαρακτήρες που θα ξεχαστούνε αλλά ήταν αναμενόμενο σαν cannon fodder και στην τελική γούσταρα και με κάποιους δεύτερους ρόλους (τυφλός ημι jedi) δεν είχε jedi/sith πάνω κάτω να χορεύουνε σαν ρομποτακια με parkinson.

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close