LATEST NEWS

Σχεδόν βέβαιο το Far Cry 4

Σιγά το νέο, θα μας πείτε τώρα και δε θα έχετε και άδικο. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το Far Cry 3 πήγε πολύ καλά σε επίπεδο πωλήσεων και η Ubisoft κάνει ήδη σχέδια για τη συνέχειά του, η οποία αναμένεται να μας έρθει εντός του επομένου έτους.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί συνέχειες παιχνιδιών της σε ετήσια βάση (“Prince of Persia”, “Assassin’s Creed”), οπότε πιθανώς το Far Cry θα πάρει τη σκυτάλη για κάτι τέτοιο. 

Προς το παρόν δεν υφίσταται επιβεβαίωση της πληροφορίας περί του τέταρτου μέρους της σειράς, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές θεωρούν ότι αυτό είναι απλά θέμα χρόνου (και τακτικής από μεριάς Ubisoft, θα προσθέταμε εμείς). Καλώς να μας έρθει κι αυτό!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL