LATEST NEWS

Ζυγώνει η ώρα για το “Night of the Rabbit”

Το πρωτογνωρίσαμε με τον τίτλο “A Rabbit’s Apprentice” και αποτελεί δημιουργία του Matthias Kempke, της νεότερης προσθήκης στο ανθρώπινο δυναμικό της Daedalic Entertainment. Με νέο, οριστικό, τίτλο και με τη μεγαλύτερη διάρκεια που έχει μέχρι σήμερα τίτλος της εταιρείας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Γερμανών, φιλοδοξεί να ακολουθήσει την διεθνή επιτυχία που έχει γνωρίσει η σειρά των Deponia.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του, σε PC και Mac, είναι η 25η Μαίου 2013, τόσο για την αγγλόφωνη, όσο και για τη γερμανόφωνη έκδοση του, με περαιτέρω υποτιτλισμούς στα Ρώσσικα, Τσέχικα, Γαλλικά και Πολωνικά.

Στο παιχνίδι ακολουθούμε τα βήματα του 12άχρονου Jeremiah Hazelnut, όνειρου του οποίου είναι να καταφέρει να γίνει σπουδαίος μάγος. Κατά τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του, συναντά από το πουθενά τον Marquis de Hoto, ένα περίεργο κουνέλι, που δείχνει έτοιμο να κάνει πραγματικότητα την μεγαλύτερη επιθυμία του Jeremiah.

Μετά τον αλησμόνητο Harvey λοιπόν, είναι σειρά για ένα άλλο κουνέλι να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παιχνίδι της Daedalic Entertainment. Σε τρεις μήνες από σήμερα θα ξέρουμε αν οι υψηλές προσδοκίες που έχουν σχηματιστεί για το εν λόγω παιχνίδι θα επιβεβαιωθούν. Τα πρώτα screenshots πάντως μαρτυρούν εκπληκτικά γραφικά, στα γνωστά πρότυπα των δημιουργιών των Γερμανών. Το official site βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.thenightoftherabbit.com

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL