LATEST NEWS

Straight port το Dead Space 3

Πάνω που είχαμε αρχίσει να βλέπουμε διάσημους τίτλους να εκμεταλλεύονται τα επιπλέον χαρακτηριστικά ενός πανίσχυρου PC, με τα ανάλογα αποτελέσματα, ήρθε η EA με το Dead Space 3 να μας προσγειώσει απότομα.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Visceral Games, η PC έκδοση θα αποτελεί απευθείας port από την έκδοση για κονσόλες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίζει καν το πρωτόκολλο DirectX 11, ενώ ας ξεχάσουμε πιθανά textures υψηλής ανάλυσης και παραμετροποιήσιμα γραφικά. Μια, δίχως άλλο, κακή εξέλιξη για ένα αρκετά υποσχόμενο παιχνίδι που σίγουρα θα προβληματίσει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Dead Space 3 στο PC τους.

Τουλάχιστον, μπορούμε να ελπίζουμε ότι το port θα παίζεται αξιοπρεπώς, αν κρίνουμε από την ποιότητα που είχαν οι PC εκδόσεις των προκατόχων του.

 

UPDATE: Σα να μην έφτανε αυτό, η EA ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει microtransactions, όσον αφορά το crafting των όπλων. Ετσι, σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε κάποιο όπλο και σας λείπει κάποιο συστατικό, τότε είτε θα λιώσετε στο ψάξιμο μέχρι να το βρείτε είτε θα ανοίξετε το πορτοφόλι σας και θα το αγοράσετε από το κατάστημα με πραγματικά χρήματα! Τι να πούμε τώρα εμείς μετά από αυτό…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

12 Comments

  1. Τραγικό, ελπίζω τουλάχιστον να έχει ρυθμίσεις για τα γραφικά…
    Δεν κατάλαβα κάτι στο update: τα υλικά που χρειαζόμαστε για crafting όπλων, τα βρίσκουμε κρυμένα στο περιβάλλον ή είναι drops των εχθρών? Γιατί αν είναι το πρώτο, τότε μιλάμε για πολύ ύπουλη τακτική.

  2. Δεν έχει αναφερθεί κάτι για drops. Τα υλικά τα βρίσκουμε είτε κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης (έχει αναφερθεί ότι το παιχνίδι είναι θα είναι πιο ανοιχτό από τα προηγούμενα Dead Space) είτε στέλνοντας scavenger bots να ψάξουν για εμάς. Το πώς ακριβώς θα λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός, μένει να το δούμε στη πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL