LATEST NEWS

Πού είναι το X-COM, οέο;

Μυστήριο καλύπτει την τύχη του FPS της 2Κ Games, που τόσες αντιδράσεις είχε ξεσηκώσει από την ώρα της ανακοίνωσης του σχεδιασμού του.

Το επίσημο site του παιχνιδιού έχει πέσει, δύο videos που υπήρχαν στο Yοutube έχουν κατέβει, η κυκλοφορία του πήγαινε εδώ και καιρό από αναβολή σε αναβολή και ο publisher περιορίστηκε στο “no comment” σχόλιο, σε σχετική ερώτηση που υπεβλήθη αναφορικά με τη δυσλειτουργία του επίσημου ιστότοπου του τίτλου. Φήμες πάντως λένε ότι είχε μεταμορφωθεί σε 3rd person action shooter, προτού προκύψει η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Περίεργα πράγματα… Κοιτάξτε να δείτε τελικά που τα βουντού που έκανε ο Αλέξανδρος “Admiral” Γκέκας από την πρώτη μέρα που διάβασε περί της πρόθεσης δημιουργίας του εν λόγω παιχνιδιού πιάσανε τόπο και δε θα δούμε ποτέ X-COM FPS game….

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL