LATEST NEWS

Νέο Broken Sword υπό ανάπτυξη

Τη φετινή Gamescom περίμενε η Revolution Software, ώστε να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τα επερχόμενα project της, μετά το συμπαθέστατο Beyond The Steel Sky.

Το παιχνίδι που αναπτύσσεται εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι άλλο από το έκτο μέρος της αγαπημένης σειράς Broken Sword, το οποίο τιτλοφορείται ως Parzival’s Stone.

Το Broken Sword: Parzival’s Stone διατηρεί ανέπαφο το στυλ που έκανε διάσημη τη σειρά, αλλά χρησιμοποιεί μια επαναστατική οπτική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται ως “super 2D”. Φυσικά, ο George και οι Nico παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της πλοκής, όπου αυτή τη φορά βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια τρομακτική συνωμοσία που περιλαμβάνει ναζί κυνηγούς θησαυρών, βάναυσες μεσαιωνικές ιστορίες και κβαντική φυσική. 

Εκτός του Broken Sword: Parzival’s Stone όμως, η Revolution Software ετοιμάζει και ένα 4K remaster του πρωτότυπου παιχνιδιού, Shadow of the Templars, το οποίο θα προηγηθεί του τελευταίου επεισοδίου και αναμένεται στις αρχές του 2024. 

Go to discussion...

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

15 comments

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL