LATEST NEWS

20/12 η Χριστουγεννιάτικη Steam Sale

Κάθε χρόνο η Valve διοργανώνει αρκετές εποχιακές εκπτώσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα Steam, όμως η πιο μεγάλη είναι αναμφίβολα η Steam Christmas Sale στο τέλος του χρόνου. Το blog της Capcom αποκάλυψε μάλιστα oτι η ημερομηνία έναρξης της Steam Sale έχει ήδη καθοριστεί: από τις 20/12 και για αρκετές μέρες, το Steam θα βγάζει εκατοντάδες τίτλους σε μειωμένες τιμές, με ορισμένα από τα παιχνίδια να δέχονται μειώσεις της τάξης του -75% ή και ακόμα περισσότερο.

Η Capcom θα συμμετάσχει δυναμικά στην sale με μια σειρά τίτλων, μεταξύ αυτών τα Super Street Fighter IV Arcade Edition, Resident Evil Operation Raccoon City, Street Fighter X Tekken, Devil May Cry 3 & 4 και πολλά ακόμα games που θα αποκαλυφθούν στην πορεία.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

14 Comments

  1. Ευτυχώς (ή μάλλον δυστυχώς για τις τσέπες μας…) βρίσκουν συνεχώς αφορμές για να κάνουνε προσφορές εκεί στην valve… ενδεικτικά: καλοκαιρινές-φθινοπορινές-χάλογουιν-χριοστούγεννα-ανοιξιάτικες… Κάθε μήνα σχεδόν έχουμε σέιλς γαμώτο…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL