LATEST NEWS

[UPDATED] Space Hulk: Deathwing Gameplay Trailer

UPDATE: Επιτέλους, gameplay trailer από το επερχόμενο Space Hulk: Deathwing και δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον:

Αρχική Είδηση: O κόσμος του Warhammer 40K προσφέρεται για μεταφορά σε videogame μορφή και οι φανατικοί του tabletop wargame θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την συναρπαστική (όσο και επικίνδυνη!) ζωή ενός Librarian στο επερχόμενο FPS Space Hulk: Deathwing! Η εταιρία Focus Home Interactive έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο trailer με in-game πλάνα από το παιχνίδι το οποίο χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4. Απολαύστε!

 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

4 Comments

  1. Ωραίοα φαίνεται, αλλά γιατί πάλι με τις απομιμήσεις alien; Δεν ξέρω άμα το space hulk tabletop στο οποίο βασίζεται διαθέτει μόνο τους συγκεκριμένους εχθρούς, αλλά πιο ταιριαστοί εχθροί για Librarians δεν θα ήταν οι Chaos Marines;

  2. Είναι ακριβώς αυτό που είπες. Στο συγκεκριμένο story, οι αντίπαλοι είναι Tyrranids και όχι Chaos οπότε δεν μπορούν να τους φυτέψουν έτσι αυθαίρετα. Ϊσως σε κάποιο συγκεκριμένο DLC αργότερα πατώντας σε κάποιο σχετικό fluff.

    Έχοντας παίξει το επιτραπέζιο, ο Librarian όντως είναι πάρα πολύ δυνατός αλλά όχι ανίκητος γιατί έχει περιορισμένες χρήσεις Psi points οπότε εαν αργήσεις πολύ να βγάλεις την αποστολή κάποια στιγμή τελειώνουν και μένεις ξεβράκωτος.
    Επίσης ο Broodlord που κάποια στιγμή κάνει την εμφάνιση του ισορροπεί το όλο πράγμα γιατί πέφτει πολύ δύσκολα.

    Το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό και θυμίζει έντονα το παλιό Space Hulk: Vengeance of the Blood Angels. Περίμενα χρόνια για κάτι παρόμοιο και ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία. Ϊδωμεν.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL