LATEST NEWS

Βρήκε τον δρόμο του προς το Steam το The Lost Chronicles of Zerzura

Το είχαμε τονίσει και στο review που πραγματοποιήσαμε για τον συγκεκριμένο τίτλο. Πρόκειται για ένα από τα πιο “ταλαιπωρημένα” adventure games των τελευταίων ετών, αφού είχε τη μεγάλη ατυχία να διανέμεται στην Ευρώπη από την DTP Entertainment, η οποία μετά από συνεχείς και παρατεταμένους κλυδωνισμούς τελικώς οδηγήθηκε σε κατέβασμα ρολλών.

Κυκλοφόρησε σε Γερμανική έκδοση στις αρχές του 2011, αλλά έπρεπε να περιμένουμε μέχρι τα τέλη του 2012 για να σκάσει μύτη, σχεδόν αθόρυβα, η αγγλόφωνη version. Κι αν κάποιος ήθελε να το προμηθευτεί σε retail version, πολύ απλά θα έπρεπε να αναζητήσει την αμερικάνικη έκδοση, της Viva Media. Μύλος δηλαδή.

Ευτυχώς το παιχνίδι κατάφερε να εισέλθει στο Steam μέσω της Greenlight διαδικασίας και πλέον είναι σε θέση να κάνει τις πωλήσεις που του αξίζουν και που οι συνθήκες δε του επέτρεψαν να επιτύχει. Με την τιμή του να ανέρχεται στα € 9, με έκπτωση 10% επί της αρχικού ποσού για πέντε ακόμη ημέρες, δίχως αμφιβολία αξίζει να το προμηθευτείτε, ειδικά όσοι θέλετε να κάνετε τα πρώτα βήματά σας στην κατηγορία, μέσα από ένα προσεγμένο και πολύ όμορφο παιχνίδι.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL