LATEST NEWS

First Person Mode στο GTA V

Μπορεί η πάνω από ετήσια καθυστέρηση της PC έκδοσης του GTA V σε σχέση με τις εκδόσεις PS3/X360 να προκάλεσε πολλές αντιδράσεις (οι οποίες επιδεινώθηκαν μετά την ανακοίνωση ότι θα κυκλοφορήσει δυο μήνες μετά τις…”next-gen”), αλλά απ’ ότι φαίνεται η αναμονή θα αξίζει το κόπο. 

Η Rockstar επιβεβαίωσε για τη καινούρια έκδοση, την ύπαρξη ενός FPS mode, το οποίο θα εναλλάσσεται με το “κανονικό” μέσω ενός κουμπιού, το οποίο αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το gameplay του παιχνιδιού, κάνοντας το πραγματικό FPS. Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το παρακάτω video:

Επίσης η PC έκδοση θα υποστηρίζει αναλύσεις μέχρι 4k και ελπίζουμε σε μια αξιόλογη μεταφορά.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

11 Comments

  1. Δεν ξέρω ρε παιδιά, είμαι ο μόνος που θεωρεί πως τα GTA είναι “σωστά” μόνο ως 3rd person; Καλοδεχούμενη φυσική η προσθήκη, καθώς η Rockstar πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να κυκλοφορήσει το Καλύτερο Παιχνίδι Όλων Των Εποχών (ΤΜ) εκείνο που θα έχει απ’ όλα για όλους. Κρίμα που θα τους προλάβει η CD Projekt RED με το Witcher 3!

  2. Ξέρει η ΖομποΓελάδα καλά τι τρολάρει με τις “δήθεν κατά λάθος” παραφθορές του Ιερού Ονόματος του Ενός, του Μοναδικού, του Εκλεκτού. Θα ‘ναι πάντως μονομαχία γιγάντων για το ποιό από τα δυο θα είναι το πιο Πλήρες Υπερπαιχνίδι Όλων Των Εποχών…GTAV ή Witcher 3.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL