Προβλήματα με σήμα οθόνης

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #251596
  AvatarBlackhart
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 0
  Offline
  Replies: 0
  Been thanked: 0 times

  Καλησπέρα,

  Πριν από μερικές εβδομάδες προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση ενός παιχνιδιού στον παλιό μου υπολογιστή (που εκτός μιας αλλαγής DVD Writer δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα). Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης παγώνει ακούω ένα μονοκόμματο μπιπ μέχρι να καταφέρω να τον κλείσω από το power. Από εκείνη τη στιγμή σταμάτησε να στέλνει σήμα στην οθόνη.
  (Σε εκείνο το σημείο πρέπει να πέθανε ο σκληρός ή σε μία καταλάθος πτώση λίγο αργότερα, τον συνέδεσα με τον καινούριο υπολογιστή που δεν τον αναγνωρίζει…)

  Ψάχνω να δω αιτίες που μπορεί να προξένησαν το πρόβλημα με το σήμα και πετυχαίνω τα beeps που κάνει η μητρική… 1 βδομάδα πριν αφαιρώ τις μνήμες RAM για να δω αν χρειάζεται αλλαγή η μητρική αλλά τα beeps γίνονται κανονικά, δοκιμάζω με μία μνήμη RAM τη φορά και ακούγονται κάποια beeps (πιστεύω για τη RAM αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος).

  Fast forward στο σήμερα όπου έχω συνδεμένα τα πάντα πάνω στον παλιό υπολογιστή (δηλ. σκληρό,RAM και κάρτα γραφικών) τον ανοίγω και στέλνει σήμα στην οθόνη αλλά κολλάει σε μία από τις αρχικές οθόνες που γράφει τα κουμπιά για να μπεις στο bios κτλ προσπαθώ να μπω στο bios αλλά κολλάει καθώς αναγνωρίζει τις συνδεδεμένες συσκευές. Τον κλείνω από το power και προσπαθώ να τον ξανανοίξω και…. ΔΕΝ στέλνει πάλι σήμα στην οθόνη και ακούγεται μετά από λίγο το beep code για πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ( που έχω δοκιμάσει στον καινούριο υπολογιστή και ξέρω ότι δουλεύει…).

  Το τροφοδοτικό φαίνεται να στέλνει κανονικά ρεύμα παντού χωρίς να το έχω συνδέσει στον καινούριο υπολογιστή καθώς θέλει πολύ δουλειά για να βγει από το κουτί…

  Έχετε καμιά ιδέα;

  Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθειά σας…

  Υπολογιστής:
  Μ/Β: Asus P5K
  CPU: Intel Core 2 Quad Q6600
  2GB RAM DDR2 (στα 800? MHz)
  PSU: Silverstone Strider sst-st60f-p

  #360015
  nitro912grnitro912gr
  • Οργανωμένος Νεολαίος
  • Posts: 2925
  Offline
  Replies: 2925
  Been thanked: 68 times

  Αν επιμένει η μητρική για την κάρτα γραφικών και η κάρτα δουλεύει, τότε μάλλον η μητρική θα είναι.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close