Πρόβλημα με το Mbam

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #252653
    Maverick StrangeMaverick Strange
    • Οργανωμένος Νεολαίος
    • Posts: 1457
    Offline
    Replies: 1457
    Been thanked: 15 times

    Όταν κάνω quick scan, και φαίνεται πως έχει φτάσει στο τέλος, δεν σταματάει, αλλά το χρονόμετρο συνεχίζει. Πρέπει να το κλείσω από τον task manager. Ούτε το ίδιο το scan, ούτε το avast βρίσκει ιό, οπότε δεν νομίζω να έχει μολυνθεί.

    #399530
    Στέφανος ΚουτσούκοςΣτέφανος Κουτσούκος
    • Υπουργός Ανάπτυξης
    • Posts: 10018
    Offline
    Replies: 10018
    Been thanked: 306 times

    Και σε clean boot σου κάνει τα ίδια; Έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση;

    #399531
    Maverick StrangeMaverick Strange
    • Οργανωμένος Νεολαίος
    • Posts: 1457
    Offline
    Replies: 1457
    Been thanked: 15 times

    Δεν το δοκίμασα γιατί δεν ξέρω πώς. Έκανα πάντως απεγκατάσταση με το mbam-clean και το ξαναέβαλα και συμβαίνει το ίδιο. Ναι, την τελευταία έκδοση.

    #399532
    Στέφανος ΚουτσούκοςΣτέφανος Κουτσούκος
    • Υπουργός Ανάπτυξης
    • Posts: 10018
    Offline
    Replies: 10018
    Been thanked: 306 times

    Run>Msconfig>Startup>Hide All MS Services>Disable All>Apply>Boot>Disable All>Apply>OK>Restart. Σου κάνει τα ίδια; Πόση ώρα το αφήνεις;

    #399533
    Maverick StrangeMaverick Strange
    • Οργανωμένος Νεολαίος
    • Posts: 1457
    Offline
    Replies: 1457
    Been thanked: 15 times

    Έπιασε! Το σκαν ολοκληρώθηκε και έβγαλε τη σχετική οθόνη. (Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά το αβαστ επανενεργοποιούνταν μόνο του αμέσως όταν πατούσα disable.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Follow on Feedly

Close
Close