Books for free
- This topic has 25 replies, 6 voices, and was last updated 7 months, 1 week ago by
Cercaphus.
- AuthorPosts
- June 14, 2017 at 12:00 pm #472003
Cercaphus σκέφτηκες να απευθυνθείς στην βιβλιοθήκη του ΚΠΣΝ ? Πιθανόν να ενδιαφέρονται.
June 14, 2017 at 12:07 pm #472004Ναι, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα βιβλία σε άριστη κατάσταση. Θενκς για την πρόταση ωστόσο! Οποία άλλη ιδέα έχεις καλοδεχούμενη, εγώ έχω στερέψει προς το παρόν
June 14, 2017 at 12:17 pm #472005Ναι, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα βιβλία σε άριστη κατάσταση. Θενκς για την πρόταση ωστόσο! Οποία άλλη ιδέα έχεις καλοδεχούμενη, εγώ έχω στερέψει προς το παρόν
Ναι ναι αμέ αμέ ^.^ ^.^ !!!!!!!!!!!!
August 6, 2017 at 12:32 pm #472006Το search δουλεύει!!! 1-2 φορές το χρειάστηκα, αλλά 100% επιτυχία λέμε!
Anyway, κάνω άλλο ένα UP για να μην ξεχαστούμε αλλά και για να προσθέσω ακόμα 2 βιβλία + κάτι ταινίες στη λίστα:
Το σύστημα γνωστό, ανάλογα με τις συμμετοχές κλήρωση ειδάλλως, απευθείας ανάθεση! 😆
Υ.Σ. Για τις ταινίες κρατείστε μια πισινή, μη τυχόν κατευθυνθούν αλλού.
March 4, 2018 at 1:04 pm #472007Cmpunk γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!
Θα είμαι Αθήνα αυτή την εβδομάδα, στείλε πμ να σου δώσω τα βιβλία που έχω κρατήσει!
March 4, 2018 at 1:45 pm #472008Ναι, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα βιβλία σε άριστη κατάσταση. Θενκς για την πρόταση ωστόσο! Οποία άλλη ιδέα έχεις καλοδεχούμενη, εγώ έχω στερέψει προς το παρόν
Ναι ναι αμέ αμέ ^.^ ^.^ !!!!!!!!!!!!
Γατεβα……
March 5, 2018 at 7:16 pm #472009Cmpunk γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!
Θα είμαι Αθήνα αυτή την εβδομάδα, στείλε πμ να σου δώσω τα βιβλία που έχω κρατήσει!
Μόλις είδα το τηλεφώνημά σου , αργά ^.^ 😆 (το είχα ξεχάσει και είχε μείνει από μπαταρία) !
Παρασκευή εκτός απροόπτου τελειώνω από το διαγωνισμό Χημείας στις 11:30 με 12 το πρωί πιστεύω (πιθανόν και νωρίτερα ανάλογα τις συνθήκες) , αν είναι εφικτό :blush2: , θα είμαι στο σταθμό που είχαμε πρώτο συναντηθεί , στις 2 το μεσημέρι.
Διαφορετικά αν σε εξυπηρετεί μπορώ και το ΣΚ😆 !
March 5, 2018 at 10:58 pm #472010Τώρα που γυρίζει, Κερκ, μου είχες υποσχεθεί ένα γαλλικό Oblivion, θα μπορούσα να το πάρω αν το έχεις ακόμα;
March 8, 2018 at 6:57 pm #472011Cmpunk γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!!!!
Μόλις είδα το τηλεφώνημά σου , αργά ^.^ [emoji38] (το είχα ξεχάσει και είχε μείνει από μπαταρία) !
Παρασκευή εκτός απροόπτου τελειώνω από το διαγωνισμό Χημείας στις 11:30 με 12 το πρωί πιστεύω (πιθανόν και νωρίτερα ανάλογα τις συνθήκες) , αν είναι εφικτό :blush2: , θα είμαι στο σταθμό που είχαμε πρώτο συναντηθεί , στις 2 το μεσημέρι.
Διαφορετικά αν σε εξυπηρετεί μπορώ και το ΣΚ[emoji38] !
Σου απάντησα με πμ
March 8, 2018 at 7:00 pm #472012Τώρα που γυρίζει, Κερκ, μου είχες υποσχεθεί ένα γαλλικό Oblivion, θα μπορούσα να το πάρω αν το έχεις ακόμα;
ΛοΛ, που το θυμήθηκες αυτό από την προηγούμενη συνάντηση; Ούτε εγώ το είχα ξεχάσει βέβαια, απλά θα πρέπει να θυμηθώ που βρίσκεται. Το έχω ακόμα κάπου σίγουρα. Στείλε μου πμ να κανονισουμε
July 12, 2018 at 7:21 pm #502531Γιο, i’m back!!!
Λοιπόν τα υπόλοιπα βιβλία, 4 κούτες σύνολο, δωρίστηκαν στη βιβλιοθήκη της Έδεσσας οπότε το θέμα μπορεί να κλείσει! Thx για την υπομονή και καλές αναγνώσεις και σε όσους από εδώ πήραν βιβλία! Φαντάζομαι να διαβάσετε κανένα τώρα που είμαστε μέσα στο καλοκαίρι οεο ;
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.