LATEST NEWS

Battlefield 4: Δείτε το πρώτο trailer!

H EA μας προετοίμαζε εδώ και καιρό για τη μεγάλη αποκάλυψη του Battlefield 4 και τελικά κράτησε την υπόσχεσή της, ανεβάζοντας το πρώτο πλήρες trailer στο επίσημο κανάλι της στο Youtube. Με τίτλο “fishing in Baku”, το trailer παρουσιάζει τις δύσκολες στιγμές που περνά μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών σε εχθρικό έδαφος. Στα 17 λεπτά που διαρκεί το trailer περιλαμβάνονται σκηνές από τη single player campaign και φυσικά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μηχανή γραφικών Frostbite 3 σε δράση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες trailer “Fishing in Baku” παρακάτω:

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Το single player campaign είναι αυτό. Μια ζωή τα ίδια κανεις στο campaign σε τέτοια παιχνίδια. Κατά τα άλλα τα character models είναι ΠΟΛΥ βελτιωμένα, τα textures γενικά ένα επίπεδο πάνω και μαλλον το περιβάλλον θα είναι εντελώς καταστρέψιμο. Τρέμω στην ιδέα των απαιτήσεων σε hardware.

  2. Εντάξει, δεν λέω να το κάνουν τόσο ρεαλιστικό όσο το Arma III, αλλά μου έδωσε την άισθηση ότι ήσουν Spartan από το Halo, αφού γινόταν ο κακός χαμός και ο παίκτης δεν ένιωθε.Τέλος πάντων, ας έχει κάνα 15ώρο διάρκεια το campaign και δεν πειράζει.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL