LATEST NEWS

Νέο Black Mirror θα παρουσιάσει η THQ Nordic στη φετινή Gamescom

Κρίνοντας από τις λιγοστές πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς και ένα trailer όπου φαίνεται ο David Gordon (Samuel στο original) και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων, ίσως δε θα έχουμε μια νέα προσθήκη στη σειρά αλλά κάποιου είδους remake ή μια νέα προσέγγιση-retelling πάνω στη ιστορία του πρώτου παιχνιδιού όπου ο πρωταγωνιστής επέστρεφε στο αρχοντικό της οικογένειάς του μετά τον μυστήριο θάνατο του παππού του (πατέρας του στη σύγχρονη εκδοχή). Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από τη δήλωση του Martin Kreuch, producer στην THQ Nordic, σχετικά με το παιχνίδι: “We have developed a new interpretation that both retains the strengths of the original games and gives us more room to explore fresh possibilities in terms of gameplay so that players can experience the world of Black Mirror in a more direct and free way, and not “just” in classic point-and-click style”.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Black Mirror θα κυκλοφορήσει και σε PS4 και Xbox One, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο gameplay. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ανατεθεί στην King Art Games, γνωστή μας κυρίως από adventure τίτλους (The Raven, Book of Unwritten Tales κ.α.). Να αναφερθεί εδώ ότι η εταιρία ήταν υπεύθυνη και για το concept στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Το Black Mirror θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου. Ακολουθεί το πρώτο trailer.

 

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL