LATEST NEWS

Brothers: A Tale of Two Sons έρχεται στο Steam

Ενα αρκετά ενδιαφέρον action/adventure αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα από τη 505 Games ονόματι Brothers: A Tale of Two Sons και αποτελεί δημιουργία του Σουηδικού studio Starbreeze, γνωστού για τίτλους όπως το Chronicles of Riddick και το Syndicate.

Το παιχνίδι διηγείται την ιστορία δύο αδελφών που αναζητούν το “Νερό της Ζωής”, το οποίο αποτελεί τη μοναδική ελπίδα σωτηρίας για τον ετοιμοθάνατο πατέρα τους. Το παιχνίδι περιστρέφεται στη σχέση μεταξύ των δύο αδελφών μεταξύ τους καθώς και στην αλληλεπίδραση τους με το περιβάλλον. Ουκ ολίγες φορές θα χρειαστεί η αρμονική συνεργασία για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που θα συναντήσουν στο δρόμο τους, ενώ ως παίκτες θα χειριζόμαστε ταυτόχρονα και τα δύο αδέλφια, όπου το καθένα έχει τα δικά του μειονεκτήματα και προτερήματα.

Εν αναμονή λοιπόν για τις 28 Αυγούστου, όπου αναμένεται να σκάσει μύτη στο Steam, ενώ μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το μαγευτικό trailer του:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL