LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Diablo 2: Resurrected!

Ήταν κοινό μυστικό στη βιομηχανία και, μέσω διαρροών, στον Τύπο ότι η Vicarious Visions (υπεύθυνη για το remake του Crash Bandicoot) είχε αναλάβει το reverse engineering του Diablo 2. Επίσημα πλέον έχουμε τα πρώτα δείγματα από την προσπάθεια να έρθει ο βασιλιάς των action-RPG σε ανανεωμένη μορφή στις οθόνες μας, 20 χρόνια μετά.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχουμε με την κυκλοφορία του πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο τόσο του Diablo 2, όσο και του Diablo ΙΙ: Lord of Destruction. Η Blizzard ανακοίνωσε επίσης ότι ολικό lifting έπεσε και στα πρωτότυπα cinematics του παιχνιδιού. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει cross-platform progression μεταξύ του PC και Nintendo Switch, με τους παίκτες να μπορούν να συνεχίσουν τον ίδιο χαρακτήρα από την μία πλατφόρμα στην άλλη εντελώς οργανικά.

Στα στοιχεία του gameplay όπως φαίνεται θα υπάρχουν σημαντικές Quality of Life βελτιώσεις, όπως μεγαλύτερο μέγεθος του stash, ανανεωμένο interface χρήστη ώστε να έχει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες, ενώ στοιχεία όπως το 8-player multiplayer και seasonal leaderboards θα μεταφερθούν αυτούσια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας, Μπορείτε αν επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για την Technical Alpha του παιχνιδιού στην ακόλουθη σελίδα. Εκεί θα δείτε και αρκετά συγκριτικά στοιχεία από τα διαφορετικά στοιχεία του παιχνιδιού. Σας αφήνουμε με το reveal trailer του παιχνιδιού!

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

102 Comments

  1. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου!
    Για καποιους που εχουν το παιχνιδι, δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσουν τα οποια 40 η 60 (για το σκυλακι του Μεφιστο) Ε. οσοι αγαπησαν το Diablo I και II πιστευω οτι θα διασκεδασουν περισσοτερο με τα εκατονταδες αξιολογα μοντ που κυκλοφορουν

  2. [QUOTE=”bald_killer_clone, post: 563360, member: 103348″]
    Απλά βαριέμαι να κατεβάζω έναν ακόμη Launcher και να φτιάχνω άλλο ένα account.

    Χαλάλι όσοι κάνατε κάποτε πριν χρόνια. Εγώ για 1-3 τίτλους δε κάνω ακκαου.

    Να το φέρουν steam/gog να μην πάει απατο.
    [/QUOTE]
    Εχμ… μήπως τελικά να έφτιαχνα ένα ακκαουντ;

  3. Notice: Η συνάρτηση WP_Object_Cache::add κλήθηκε εσφαλμένα. Το κλειδί της προσωρινής μνήμης δεν πρέπει να είναι κενή συμβολοσειρά. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.1.0.) in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
    class="comment byuser comment-author-104373 even thread-even depth-1 has-avatar">

    εκατσα κι ειδα 45 λεπτα ενα γλυφτοπανελ απ το γκειμσποτ με τους ντιζαινερς.

    [MEDIA=youtube]D3dL7ZeIAsE[/MEDIA]

    – προφανως πολυ ομορφα γραφικα.

    – μ ενοχλησε τρομερα οτι δεν εγινε ερωτηση για το ντιαμπλο1, λες και δεν υπηρξε ποτέ. οκ, δεν μπορειτε παλικαρια της μπλιζ να το καμετε ρημαστερ, πειτε το. οχι να το αγνοειτε. υπαρχουν αθρωποι (στηριζω, κι ας ειμαστε μειοψηφια) που ΛΑΤΡΕΨΑΝ το 1, και απλα αγαπησαν το 2. ας ελεγαν μια κουβεντα, δεν ηθελα κατι αλλο.

    – αληθεια τωρα? το ιδιο grid based, (και περισοτερο το ιδιο μεγεθος του) ινβεντορυ στο 2021?? καλα, οκ, θα τα αναλαβουν οι μοντερς τα περαιτερω, αλλά ελεος.

    – αν καταλαβα καλα, διατηρουν το οφλαιν μοουντ, πραγμα ευχαριστο. πιστευα οτι θα το κανουν καθαρα και αποκλειστικα μουλτιπλειερ.

    ενταξει, προσφατα επαιξα το reign of terror, ενα τοταλ κονβερσο που μεταφερει τι διαβλο2 στην μηχανη του γκριμ ντων, που ειναι καταπληκτικο κι ετσι πηρα τη δοση μου, αλλά περιμενω μ ενδιαφερον και τουτο δω. 2021 ειπαν, οποτε δεν αργει.
    καπου ωστοσο πρεπει να γινει ενα πετίσο για το διαβλο1, ειναι κριμας.

  4. Το Diablo 1 ορθώς το αφήνουν ήσυχο, κατ’εμέ. Και από άποψης αισθητικής, μιας και θεωρώ πως τα γραφικά του εξακολουθούν να στέκουν εξαιρετικά, αλλά και από πλευράς μηχανισμών, καθώς ο σχεδιασμός των levels και η προώθηση της ιστορίας είναι πολλά σκαλοπάτια κάτω από το D2 και υπερβολικά arcade και vintage. Θα απαιτούσε ολικό ρεκτιφιέ για να μπορεί να σταθεί ως έχει στα 2020+, και με το ρεκτιφιέ αυτό θα έπαυε να είναι Diablo 1.

  5. τα τεχνικα δεν με ενδιαφερουν, εγω μονο την ατμοσφαιρα θα ηθελα να κρατησουν απ το 1. θα μου εφτανε. δεν ειμαι [B][U]κολλημενος [/U][/B] σ ΕΚΕΙΝΗ την βερσιον. (στο βιντεο που ποσταρα, λεει καπου οτι υπαρχουν ψυχακια (κατ εμε) που ξερωγω δεν θελουν στο 2 να γινεται autoloot στα λεφτα, γιατι ΑΠΑΙΤΟΥΝ να υπαρχουν σε στακς (θυμαστε προφανως τι λεω) και να τα κλικαρεις ΕΝΑ ΕΝΑ με το ποντικι. ενταξει, αρμοδιοτητα ψυχιατρου. δεν εννοω τετοια λατρεία, αυτη ειναι αρωστια).
    αρα ας κανουν qol αλλαγες και δε θα με πειραζε που θα “επαυε να ειναι ντιαμπλο1”. δεν ειμαι τοσο “πιουρίστας”/κολλημενος. εξαλλου ειδικα στο 1, υπαρχουν και κομμενες/κρυμμενες κουεστς που δεν εφτασαν για χι λογους στο τελικο προιον. οπότε ας το ονομασουν ρημαστερ, ρημεικ, enhanced, οπως θελουν. αρκει να το αναλαβουν.

    ετσι κι αλλιως παντως, μια αναφορα επρεπε να την κανουν, για λογους ιστορικοτητας και legacy ξερω γω. τελος παντων. γουστα ειν αυτα.

  6. Πιστευω, οτι καποια παιχνιδια, μεσα σε αυτα και τα Diablo I+II , αν τα ξαναφτιαχναν με συνχρονα γραφικα θα σπαγανε ταμεια και παλι. Αν ειναι πασαλειματα, οπως και να τα πουν ρεμεικ, ρεμαστερ, ενχανσεντ κτλ, βρασε ορυζα

  7. H καλύτερη έκδοση του Diablo 1 για τα σύγχρονα συστήματα νομίζω είναι του GOG που έχει το απλό αλλά και μία με έξτρα ρυθμίσεις στα γραφικά. Πιο αναλυτικά για όποιον ενδιαφέρεται παρακάτω.

    [URL unfurl=”true”]https://arstechnica.com/gaming/2019/03/original-diablo-is-now-on-sale-for-10-drm-free-but-not-on-blizzards-app/[/URL]

    Τώρα σχετικά με το Diablo 2 Resurrected, διαλέγω κλάση 😉 Όποτε βγει θα παικτεί και πολύ το άργησα.

  8. Ελέω αναγκαστικής αϋπνίας είδα το Deep Dive βιντεάκι χτες (btw δεν είναι του Gamespot, ο MrLlama είναι streamer και προσκεκλειμένος για το interview – μικρή σημασία έχει).

    Ας αφήσουμε το fanboyιλίκι στην άκρη και ας συζητήσουμε ορισμένα πραγματάκια. Θεωρώ ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά ώστε να διατηρήσουν την ταυτότητα του παιχνιδιού ως έχει και να επιτρέψουν, σε λογικά όρια, την παραμετροποίηση του χαρτκορισμού. Συμφωνώ ότι το 1, 2, 5 gp stacks είναι σαδομαζοχιστικό, για παράδειγμα. Αλλά το inventory management ήταν το Α και το Ω στο Diablo 2, και οφείλει να μείνει ως έχει. Έφτιαχνες χαρακτήρες με βάση πόσα charms μπορούσες να χωρέσεις μέσα.

    Επίσης είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι εξακολουθεί να υφίσταται το grid-based movement, αλλά ο παίκτης δεν θα το αντιλαμβάνεται. Έχουν κρατήσει ακόμη και τους χρονισμούς με βάση τα 25 fps που τρέχει το παιχνίδι, που ήταν και το μέτρο χρονισμού τότε, αντί να κάνουν μεταφορά στην μοντέρνα πρακτική (απόλυτη μέτρηση χρόνου). Αυτό το κατάφεραν [U]ενώ ταυτόχρονα αποδίδουν 60 fps animation[/U]. Με απλά λόγια, όλοι οι μηχανισμοί και οι υπολογισμοί που τρέχει το παιχνίδι (π.χ. recovery, regeneration, stun) δεν θα αλλάξουν καθόλου λόγω της μεταφοράς. Τετριμμένο για ορισμένους, αλλά είναι πολύ ουσιαστικό. Θέλω να δω τι τρέχει με το stash, λογικά θα λάβει της μεταχείρισης που έχει και το Starcraft Remastered με διάφορα events ή MTX να δίνουν extra χώρο, αλλά μικρή σημασία έχει.

    Ευελπιστώ σε δυνατότητα LAN, μιας και έχουν ήδη πει ότι μπορείς να παίξεις σε offline mode (οπότε και θα φάει αρκετά modαρίσματα).

    Η Αμαζόνα κάνει πολλά squats ή είναι η ιδέα μου?

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΑΡΕΣ, ΜΕΝΜΟΥ? fanboyιλίκι οn

  9. [QUOTE=”Northlander, post: 564195, member: 102592″]
    Θέλω να δω τι τρέχει με το stash, λογικά θα λάβει της μεταχείρισης που έχει και το Starcraft Remastered με διάφορα events ή MTX να δίνουν extra χώρο, αλλά μικρή σημασία έχει.
    [/QUOTE]

    [B]A shared item stash: [/B]Say goodbye to mule characters. You’ll now have a shared item cache to use between multiple characters, so you won’t need to devote other characters to the task of schlepping and storing gear. It’s probably the biggest quality of life change over the original game.

    [URL unfurl=”true”]https://www.pcgamer.com/uk/heres-whats-changing-in-diablo-2-resurrected-and-whats-staying-the-same/[/URL]

  10. [QUOTE=”Χειρομαλάχτης, post: 564180, member: 104201″]
    (στο βιντεο που ποσταρα, λεει καπου οτι υπαρχουν ψυχακια (κατ εμε) που ξερωγω δεν θελουν στο 2 να γινεται autoloot στα λεφτα, γιατι ΑΠΑΙΤΟΥΝ να υπαρχουν σε στακς (θυμαστε προφανως τι λεω) και να τα κλικαρεις ΕΝΑ ΕΝΑ με το ποντικι. ενταξει, αρμοδιοτητα ψυχιατρου. δεν εννοω τετοια λατρεία, αυτη ειναι αρωστια).
    [/QUOTE]
    Δεν εχεις παίξει Path Of Exile μπρα Μπρού, για να δείς τη γλύκα του ενα ενα κλικαρίσματος για το loot. Και εκεί δεν είναι καν σε στάκς, ειναι το καθένα μόνο του και διάσπαρτο. Εχω αφιερώσει κοντά στις 2000 ώρες κάνοντας αυτο το πράγμα. Kαι σκέψου ποτέ δεν εχω παίξει το Diablo 2, ήμουν 5 χρονώ οταν βγήκε, και το μόνο που έπαιξα αργότερα απο την Blizzard ηταν το Warcraft 3 και αυτό γιατι είχε τη Dota σαν mod.

    Αλλα παρολαυτά όταν πρωτοέπαιξα POE ερωτεύτηκα τα action-RPGS, oπότε απλα είδα τι έχανα τόσα χρόνια. Και δεν με ενδιέφεραν τέτοιες λεπτομέριες, (ενω στην πραγματικότητα δεν ειναι λεπτομέρια) και επικεντρωνόμουν στο πως περνούσα με το game. Και σίγουρα θα αγοράσω το Diablo 2: Ressurected, για να δώ τι game είναι εν τέλει αυτο που έχασα τότε και δεν έπιασα ποτέ λογω των γραφικών (περίεργος ξέρω).

    Για να επανέρθω σ αυτο που λές, προφανώς δεν το υποστηρίζω με κανένα τρόπο, και όλοι θέλουμε qol στα games, αλλά υπάρχουν ακόμα και σήμερα δυστυχώς-ευτυχώς, τέτοια παραδείγματα που ειναι και άκρως δημοφιλή, τα οποία ειναι αρκέτα hardcore – παρωχημένα σε κομμάτι inventory, UI, και διάφορα άλλα πράγματα, που εν ετει 2021 φαντάζουν αστεία να τα έχεις implemented στο game σου.

    Παρ’ολα αυτα ο κόσμος τα συγχωρεί ή δεν τον ενδιαφέρουν και τόσο και τα υποστηρίζει στο έπακρο, (απλά δες το POE fanbase και πόσο κόσμος υπάρχει -ειδικά στα launches του κάθε league- πχ. εγω προσωπικά εχω σκάσει 400αρι σε support packs, και ναι ειναι εξωφρενικό το ποσό, αλλα συμπέμπεσε και οταν πρωτοέπιασα δουλειά οπότε τα πρώτα λεφτα φύγαν εκει).

  11. διαφωνω καθετα οριζοντια και διαγωνια, νορθλάτε. ισως ο πολυς κοσμος, ενα 90%, η και παραπανω, δεν εχει σημασια, να επαιζε με τσαρμς. γκουντ φορ δεμ, εγω παντα εβλεπα το ινβ σαν αποθηκη. και το ηθελα τεραστιο για να μην πηγαινω καθε 5 λεπτα να πουλαω. δεν ξερω αν υπαρχει ενα μεγαλυτερο ιμερσο μπρέικερ απ αυτο το συνεχες πηγαιν ελα. ας φτιαχνανε ενα πινακακι 6×6, η και μικροτερο (δεν με αφορα ποσο μαζοχιστης θελει να υπαρξει ο καθενας, δεν ειν κακο, εξαλλου ο λεοπολδος ηταν μεγαλη προσωπικοτης) στο στυλ του cube και να ειναι μονο για τσαρμς, και να μην μπορει ο παικτης να τα “ακουμπαει” στο απλο ινβεντορυ. και να κανω κι εγω ο νιουμπάς την δουλεια μου, κι ο αλλος ο χαρντκορ που θελει να εχει περιορισμους.

    ή ας πουμε το “νεο” stash του d2:R το 2021 να ειναι ακομα 8×6… και το καθε πόσο να μην στακάρει καθολου και να πιανει ενα τετραγωνακι… ε, οχι.

    ξερω, ξερω, στο μουλτι εχει σημασια, να μην εισαι hoarder και πρεπει οι εξτρα στας ταμπς να κερδιζονται με αιμα κλπ κλπ. οπότε ανακυκλωνουμε την αιωνια συζητηση περι του μοναχικου, μονοχνωτου, αποκλειστικα sp τυπου απο την μία και απο την αλλη του κοινωνικου μουλτιπλειερά.
    τελος παντων, δεν εχει και νοημα η ενσταση. μαλλον θα υπαρξουν μοντς που θα με βολεψουν. εξαλλου υποπτευομαι οτι παιζαμε ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι, αλλά σεβομαι και στηριζω την διαφορετικοτητα του καθενού. εξαλλου σε κουβεντα για το d2 θυμαμαι, μου ειχατε πει οτι το sp κομματι ουσιαστικα ηταν αφτερθωτ κι οτι προοριζοταν αποκλειστικα για μουλτι το παιγνιδι… απο κει προκυπτει και το θεμα με τα σειβς κλπ κλπ. απλα ισως ειχαν κωλωσει να το βγαλουν χωρις sp mode, γιατι τοτε υπηρχαν πολλοι περισοτεροι απ οτι τωρα, τυποι σαν εμενα. και τον τσουρι, τολμω να πω.

    σαντρειθ, λιγο πριν πατησω το ποστριπλάι, ειδα αυτα που εγραψες. το ΡοΕ εχω προσπαθησει 2 φορες να το προχωρησω και δεν μπορεσα, ακριβως επειδη εχω διαφορα κολληματα δικα μου, και δεν αμφισβητω οτι ειναι φοβερη arpg εμπειρια. ναι, το 400αρι σε σαπορτ πακς το θεωρω κομματακι υπερβολικο, αλλά δε θα με ρωτησεις κιολας που να τ ακουμπησεις τα όβολα και πολυ καλα θα κανεις.
    επισης ελπιζω ή μαλλον ειμαι σιγουρος οτι θα το γουσταρεις πολυ το d2:R.

  12. Χειροσέικερ, παίζαμε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Στα 20 χρόνια του Diablo 2, ήταν μόνο μία φορά που έπαιξα multiplayer επί της ουσίας και ο χαρακτήρας, κατά τρόπο παράδοξο, ήταν self-found (χωρίς trade κτλ) διότι μού είχαν πέσει όλα τα αρεστά αντικείμενα για αυτό που σκόπευα (lightning javazon). Ξεκάθαρα single-player το είχα, με 5 πολύ συγκεκριμένους χαρακτήρες (frozen orb sorceress, lightning javazon, Frenzy/Whirlwind barb, Aura/Zeal Palapairnos). Για όλα αυτά τα χρόνια είχα μόνο το Horadric Cube για έξτρα χώρο στο inventory, τα υπόλοιπα ήταν charms. Στηρίζω την επιλογή σου να θες μπαγκαζιέρα στο χαρακτήρα, επειδή έτσι γουστάρεις να τη βρίσκεις, αλλά θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί και να το φτιάξουν, ποτέ δεν ξέρεις.

    Τι θέλω να πω με αυτό; Μάλλον τίποτα.

    Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος που το κάθε bling-bling φαίνεται να αποδίδεται διαφορετικά και ευκρινώς στον παίκτη.

  13. αντε παλι. να παμε λοιπον τις συζητησεις περι ρεαλισμου στα κλικι κλικι? μπαγκαζιερα ειναι και με το 10×6 grid που προτιμας, μπαγκαζιερα ειναι και με το 1000×1000 που μ αρεζει εμενα. ουτε στην μια ουτε στην αλλη περιπτωση ειναι ρεαλιστικο. απλα στην δικη μου προτιμηση ειναι πιο πρακτικο θεωρω.
    επισης δεν ειναι κατι εντελως παραλογο αυτο που λεω, δε θα σου πω για το υπεροχο γκριμ ντων και πως χειριζεται το θεμα του ινβ, αλλά για το πιο κοντα χρονικα με το d2, ταιτα κουέ.

    τελος παντων. οντως δεν εχει σημασια, σημασια εχει να παιρνωμε χαρα και αγωγη ψυχης απ το κλικι κλικι μας.

  14. βγηκαν τα reqs. επισης μοντ σαπό κονφί (σαν γαλλικη συνταγη ακουστηκε :LOL:πραγμα που μου θυμιζει οτι ξεκινησε ΓΕΡΆ με πολυ ρηάλιτυ μεσα το μάστε σέ 5. ασχετο βεβαια.) θενκ γκάντ. θα φλεξαρω 300 x 300 μπαγκαζιέρα ο δεινόσαυρος.

    [URL unfurl=”true”]https://www.dsogaming.com/news/diablo-2-resurrected-pc-requirements-mod-support/[/URL]

  15. Σημειωτέον ότι θα αλλάξουν την προσέγγιση στα mods (μίλησαν για απαγόρευση DLL injections – δεν γνωρίζω περισσότερα τεχνικά θέματα), [U][B][U]αλλά[/U][/B][/U] όλα τα στοιχεία που θα μπορούν να αλλαχτούν θα είναι σε ξεχωριστά και προσβάσιμα αρχεία που θα μπορούν οι modders να τα πειράζουν κατά το δοκούν. Ελπίζω να δούμε δουλίτσα όπως το PlugY (για τον Χειροπράκτορα), κανένα ωραίο total conversion όπως το MedianXL (το οποίο δεν έχω καταφέρει να τρέξω ποτέ στα Win10), και ένα ωραίο-σωστό-ορθόδοξο mod που αντικαθιστά κάθε δαίμονα και μη με παραλλαγές καμηλών όλων των ειδών και αποχρώσεων.

  16. αυτος ο MrLlama που μου λεγες προψές, της οικογενείας των καμηλοειδών δεν ειναι ?? (παγετός μιλαμε, μήδεια. δε φταιω, τοσοι αθρώποι παρακαλανε για φρόζεν ρηάκσο, αλλά εσεις τιποτα…)

    εψαξα στο γκούγκλ μηπως υπαρχει κανενα ασετ ετοιμο, αλλά μονο αυτο βρηκα:

    [ATTACH type=”full” width=”306px”]1670[/ATTACH]

  17. ναι, οκ, ας γραψωμε και κατι οντοπικ, γιατι βλεπω να ρχεται περμαμπαν, πως το λετε…

    [URL unfurl=”true”]https://www.rockpapershotgun.com/diablo-2-resurrected-wont-replace-the-original-and-will-support-mods[/URL]

    ωραιο, συνοπτικο βιντεο με τα new features μαζεμενα:

    [MEDIA=youtube]PE_dRDRHHqE[/MEDIA]

  18. Ρε φρόζε ρηάξιο ένα είναι μόνο, άρνι φρηζ φορδεγουί. Το πόσιμπολ χρειάστηκε και 35 νανοσεκόντ επεξεργασίας στο πέην-τ-νετ, αυτό είναι έτοιμο για χώνεψη βασικά, πιεντζί κι απ’ όλα.

    [IMG]https://www.pngjoy.com/pngm/633/8681761_mr-freeze-arnold-mr-freeze-png-hd-png.png[/IMG]

    ΕDIT: Oκ άκυρο, τώρα είδα το φουζίτσου.

  19. Oκ αν είναι να ταραχτεί ψυχοσωματικά ο κύριος Μπρους δεν το θέλω. Είναι και σε μία ηλικία που είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, όχι σαν εμάς τα πιπίνια που βράζει το αίμα μας ακόμα και το ρίχνουμε στη μλκ χωρίς δεύτερη σκέψη.

  20. ελα ρε σοδα τωρα, κρυαδες (ωχου, με νιντζαρες, εννοω για το βιντεο με το μακιγιά)…
    αφου ξερεις οτι σπανια γραφω οφτόπι. απλα εχω μια καπως διασταλτικη αποψη για το τι ειναι οντόπι.

    επισης, καταπληκτικο βιντεο με τις αντιδρασεις του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Φάε για το d2R. περισοτερο το ποσταρω για να γνωρισει οποιος δεν ξερει το καναλι του, το r.Ω.m.
    ο φαεθων ειναι ισως ο πιο πωρωμενος-βαθυς γνωστης του ταιτα κουέ παγκοσμιως και το καναλι του το μερος να πας, αν λατρευεις το κλικικλικι γενικως.
    (οχι, καναγιες. δεν ειμαι εγω αυτος. αν και συμφωνω με ολες του τις “ενστασεις” στο θεμα d2R.)

    [MEDIA=youtube]1451hnKKJmM[/MEDIA].

    εντιτ: ισχυει, Ιατρέ.

  21. Εγω ευχομαι ολοψυχα, σε ολους τους υπερενθουσιασμενους με το ρεμαστεριννγκ, ρεκοντισιον, ρεκονστραξιον του Διαβολου 2, οντως να ειναι καλο να το ευχαριστιθουν και να το απολαυσουν και να μην χρειαστει να τραγουδισουν χωροδιακα το… “δεν ζωντανευουν οι νεκροι” Ολα αυτα τα ρεκον και τα ρεμαστ τα τελευταια χρονια με εχουν κανει ναμαι επιφυλακτικοτατος

  22. [QUOTE=”Χειρομαλάχτης, post: 564375, member: 104201″]
    ελα ρε σοδα τωρα, κρυαδες (ωχου, με νιντζαρες, εννοω για το βιντεο με το μακιγιά)…
    αφου ξερεις οτι σπανια γραφω οφτόπι. απλα εχω μια καπως διασταλτικη αποψη για το τι ειναι οντόπι.

    επισης, καταπληκτικο βιντεο με τις αντιδρασεις του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Φάε για το d2R. περισοτερο το ποσταρω για να γνωρισει οποιος δεν ξερει το καναλι του, το r.Ω.m.
    ο φαεθων ειναι ισως ο πιο πωρωμενος-βαθυς γνωστης του ταιτα κουέ παγκοσμιως και το καναλι του το μερος να πας, αν λατρευεις το κλικικλικι γενικως.
    (οχι, καναγιες. δεν ειμαι εγω αυτος. αν και συμφωνω με ολες του τις “ενστασεις” στο θεμα d2R.)

    [MEDIA=youtube]1451hnKKJmM[/MEDIA].

    εντιτ: ισχυει, Ιατρέ.
    [/QUOTE]
    Ο Μιθριδάτης;

  23. To Diablo 1 το βάζω ξανά και ξανά χωρίς 2η σκέψη.

    Το Diablo 2 έκανα το πρώτο run με Paladin αλλά δεν μπόρεσα να το ξαναπαίξω.
    Λίγο το πιο φωτεινό setting, λίγο εκείνα τα χαβαλεδιάρικα ζουλού minions με τα
    κοντάρια και τα βελάκια (Fetish), λίγο τα γενικότερα τοπία (ζούγκλα; έρημος; ), λί-
    γο ο τεράστιος αριθμός διαφορετικών τεράτων με έβγαλαν τελείως εκτός κλίμα-
    τος. Κάποιες στιγμές ήταν λες και έπαιζα Serious Sam 1 σε isometric rpg…

    Κάμποσα χρόνια αργότερα, έκανα ένα 2ο run με Barbarian και ένα 3o run με
    Amazon μήπως άλλαζε κάτι αλλά μάταια. Μου φάνηκε το ίδιο generic όσο και
    την 1η φορά και απλά το τελείωσα ως αγγαρεία.

    Τελικά κατέληξα ότι δεν είχε αυτή την κατήφεια και τη μαυρίλα του 1ου και κυρίως
    μου έλειψε το κλειστοφοβικό στοιχείο καθώς πολλά μέρη ήταν απλά παιδική χα-
    ρά να τρέχεις δεξιά αριστερά σε τεράστιους ανοικτούς χώρους.

    Το Diablo 3 δεν το άγγιξα καν και απλά περιμένω το 4 και την εξιλέωση.

  24. Ποιος θα το περίμενε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν games – εν προκειμένω Diablo – όχι για το gameplay, huh…

    [QUOTE=”Eaglos, post: 564423, member: 104377″]
    Τελικά κατέληξα ότι δεν είχε αυτή την κατήφεια και τη μαυρίλα του 1ου
    [/QUOTE]
    Κάτι μου λέει ότι δεν το προχώρησες αρκετά.

  25. [QUOTE=”Adhan, post: 564450, member: 102612″]
    Ποιος θα το περίμενε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν games – εν προκειμένω Diablo – όχι για το gameplay, huh…

    Κάτι μου λέει ότι δεν το προχώρησες αρκετά.
    [/QUOTE]
    Τρια περασματα εκανα και στα τρια πηγα μεχρι τελους. Απλα ειχε πολλα open spaces το παιχνιδι οπου μπορουσες να τρεχεις ανεμελα και να σε κυνηγουν ορδες τερατων.

    Στον αντιποδα, το 1ο, ηταν μια ατελειωτη καθοδος 16 επιπεδων στα ανηλιαγα εγκατα της Γης

  26. Γενικώς πάντως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βλέπει κανείς με μισό μάτι οποιαδήποτε επιστροφή της σημερινής “Blizzard” στα διαμάντια του παρελθόντος, των οποίων δεν είναι καν μέρος. Είμαι hyped af, όπως ήμουν και για το W3R, το οποίο εν τέλει δεν άγγιξα βλέποντας σε τι μετουσιώθηκε, αλλά θα ήταν ψέμα αν έλεγα πως τρέφω οποιαδήποτε ελπίδα για επαλήθευση των προσδοκιών.

    Σε σχέση με τις κουτσουκέλες που αναφέρθηκαν στην πρώτη σελίδα, καλό είναι να κάνουμε κι ένα φρεσκάρισμα:
    [MEDIA=youtube]1G6oRuu9tLg[/MEDIA]

    Και για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν πρόκειται για ατοπήματα, για την πολιτική της εταιρείας πρόκειται. Δυστυχώς η Blizzard, όπως και η Bioware, μας έχουν τελειώσει προ πολλού.

  27. Καλά δεν υπάρχει ούτε blizzard, ούτε bioware εννοείται.

    Αυτές οι εταιρίας ήταν κάτι, όταν υπήρχαν συγκεκριμένα άτομα σε αυτές. Όταν έφυγαν όλοι όσοι έκανα την κάθε εταιρία αυτό που ήταν, όταν έφύγε η ψυχή της, έμεινε ένα κουφάρι μόνο, με ένα όνομα.

    Αν ψάχνετε τις παραπάνω εταιρίες ακολουθείτε τους ανθρώπους που έκανα τις εταιρίες αυτές και τώρα έχουν φτιάξει νέα studios.

  28. [QUOTE=”Eaglos, post: 564423, member: 104377″]
    To Diablo 1 το βάζω ξανά και ξανά χωρίς 2η σκέψη.

    Το Diablo 2 έκανα το πρώτο run με Paladin αλλά δεν μπόρεσα να το ξαναπαίξω.
    Λίγο το πιο φωτεινό setting, λίγο εκείνα τα χαβαλεδιάρικα ζουλού minions με τα
    κοντάρια και τα βελάκια (Fetish), λίγο τα γενικότερα τοπία (ζούγκλα; έρημος; ), λί-
    γο ο τεράστιος αριθμός διαφορετικών τεράτων με έβγαλαν τελείως εκτός κλίμα-
    τος. Κάποιες στιγμές ήταν λες και έπαιζα Serious Sam 1 σε isometric rpg…

    Κάμποσα χρόνια αργότερα, έκανα ένα 2ο run με Barbarian και ένα 3o run με
    Amazon μήπως άλλαζε κάτι αλλά μάταια. Μου φάνηκε το ίδιο generic όσο και
    την 1η φορά και απλά το τελείωσα ως αγγαρεία.

    Τελικά κατέληξα ότι δεν είχε αυτή την κατήφεια και τη μαυρίλα του 1ου και κυρίως
    μου έλειψε το κλειστοφοβικό στοιχείο καθώς πολλά μέρη ήταν απλά παιδική χα-
    ρά να τρέχεις δεξιά αριστερά σε τεράστιους ανοικτούς χώρους.

    Το Diablo 3 δεν το άγγιξα καν και απλά περιμένω το 4 και την εξιλέωση.
    [/QUOTE]
    Kάπως έτσι έχασες το ARPG που έγινε το μετρο σύγκρισης της κατηγορίας. Επίσης αμεσως μετα τη ζούγκλα έμπαινες σε Travincal/Durance of Hate που ήταν ζοφερά ενώ όλη η ACTIV είναι απευθείας παρμένη από την κόλαση του Δάντη. Αλλά και η ACT2 ήταν ποίημα. Είκοσι χρόνια μετά το έτερον ήμισι δεν τολμάει να κατέβει στο χαρέμι από την όλη διεστραμμενη ατμόσφαιρα και την απίστευτη μουσική που είναι σαν επίκληση σε σιβα/άδη/σατανά μαζί.

    [MEDIA=youtube]GI4iHTR_FUM[/MEDIA]

  29. Το έχω ολοκληρώσει 3 φορές το Diablo 2 απλά το 2ο και 3ο run ήταν αγγαρεία

    Ναι, τα τελευταία Act ήταν στο σωστό κλίμα. Τα cinematics και οι μουσικές ήταν
    στα γνωστά επίπεδα Blizzard, δεν είχα παράπονο. Τα γραφικά μου είχαν φανεί
    κάπως. Για κάποιο λόγο περιμένα κάτι καλύτερο στο οπτικό κομμάτι για τα τόσα
    χρόνια αναμονής.

    Σε κάθε περίπτωση, είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχω αγοράσει, αποτε-
    λεί ορόσημο στο είδος του απλά δεν είναι από αυτά που θα ξαναέπαιζα.

  30. Δεν το έξω παίξει καν το Diablo 2. Ασχολήθηκα αρκετά με το Diablo 1 αλλά δεν με ψήνουν καθόλου τα κλικλίκια και επειδή το 2 δεν είχε την ίδια ατμόσφαιρα με το 1 το αγνόησα. Ίιιιιιιιιιιιιιιιισως τώρα να του δώσω μια ευκαιρία αν το βγάλουν στο Steam.

  31. Πες τα ρε [USER=102593]@kuivamaa[/USER].
    Το ότι μπαίνουμε και μόνο στη διαδικασία να συγκρίνουμε 2 παιχνίδια από τα οποία το ένα έχει μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών, πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε περιβάλλοντα και loot και ούτε καν κοντά σε αριθμό πιθανών builds με ξεπερνά. Αλλά ναι, ατμόσφαιρα και καθόλου generic assets σπηλιών. Και φυσικά η υπεργρήγορη κίνηση χαρακτήρα που μάλλον ξέχασαν να διορθώσουν από το αρχικό tb prototype ή κάτι τέτοιο. Τεσπα.

  32. [QUOTE=”nitro912gr, post: 564671, member: 102594″]
    meanwhile το ίδιο έλεγαν όσοι γούσταραν το 2 για το 3, δεν είχε ίδια ατμόσφαιρα, ήταν πιο φωτεινό κτλ κτλ :p
    Κοίτα να δεις που το 3 ήταν καλό τελικά και το προσπέρασα :p
    [/QUOTE]

    Είχε πολύ πλάκα το όλο σκηνικό, ακόμα θυμάμαι αυτό και γελάω:

    [IMG]https://i.pinimg.com/originals/a6/92/4c/a6924c31ec4ca33c781e2b94da5a9683.jpg[/IMG]

  33. Επίσης να συμπληρώσω. Η ατόφια D2 εμπειρία ήταν και είναι online, στα realms με παρέα. Ειδικά τα πρώτα δεκά τόσα χρόνια πριν ανεβάσουν τις πιθανότητες με βαση τις οποίες έπεφταν οι high runes, δεν υπήρχε περίπτωση να βρεις εστω και έναν, πόσο μάλλον να εντρυφύσεις στις πραγματικές δυνατόττητες των builds από το patch 1.10 και μετά (2003, έφερε το ladder, έπαιζα και έβλεπα την εθνική να προετοιμάζεται για euro 2004, αρχαία ιστορία, ξέρω).

  34. Πάντως γιαναταλεμεόλα, αυτά τα “κεντήματα” που έβγαιναν γύρω από τα inventory tabs στο Diablo 2 είναι αδιανόητα ανώτερης ποιότητας σε σχέση με το απλό μοτίβο του Resurrected.

    [IMG]https://oldpcgaming.net/wp-content/gallery/diablo-2-lod/Snap217_1.jpg[/IMG]

    [IMG]https://static.icy-veins.com/forum-files/uploads/monthly_2021_02/Clipboard04.thumb.jpg.2054d6a68ad7dc1517f347c71ef60633.jpg[/IMG]

  35. Ένιωσα ότι τηλεμεταφέρθηκα προσωρινά στο 2000-2001 όπου ξυπνούσα από το αξημέρωτο για να φαρμάρω αντικείμενα στο Diablo 2, και συζητάμε για τα σεμεδάκια.

    Πού έχουμε φτάσει ως gaming χομπίστες; Πού βαδίζουμε κυρίες και κύριοι;

  36. Είναι μια πτυχή του τίτλου, όσο δευτερεύουσα κι αν φαντάζει in the grand scope of things, η οποία κατ’εμέ δεν εκσυγχρονίζεται με ιδανικό τρόπο σε ένα remaster που κατά τα άλλα (φαίνεται να) καταφέρνει ακριβώς αυτόν τον ιδανικό εκσυγχρονισμό. Οπότε χτυπάει άσχημα και οφείλει να επισημανθεί.

    Δικαίωμα του καθενός να σταθεί ή όχι σε αυτό, προφανώς. Αλλά η παρακμή στον τομέα του UI είναι υπαρκτή.

  37. Σαφέστατα.

    Από πλευράς λειτουργικότητας το σεμεδάκι είχε νόημα αφού έπρεπε να καλύψει περισσευούμενο χώρο σε [U]fixed[/U] ανάλυση. Τώρα με τις πολλαπλές αναλύσεις το πιθανότερο είναι να είναι τεράστια σπαζοκεφαλιά για να καλύψουν σωστά το scaling, οπότε μάλλον το ξεφορτώθηκαν εντελώς.

  38. [QUOTE=”Hellion, post: 567990, member: 102589″]
    Πάντως γιαναταλεμεόλα, αυτά τα “κεντήματα” που έβγαιναν γύρω από τα inventory tabs στο Diablo 2 είναι αδιανόητα ανώτερης ποιότητας σε σχέση με το απλό μοτίβο του Resurrected.
    [/QUOTE]

    Το inventory στο ΙΙ μου κάνει περισσότερο με ανοιγμένο “tome of xx”,
    με ασημένιες λεπτομέριες στη βιβλιοδεσία και χρυσά; κουμπώματα.

    Του re-skined θυμίζουν περισσότερο Diablo 1

  39. Σκατούλες στην Blizzard και τα σκουπίδια υπαλλήλους που έχει.

    Δάφνες στους μερακλήδες που ακόμη το παλεύουν και δείχνουν αγάπη για τα περασμένα νιάτα μας. Αν το Diablo 4 πάρει μαθήματα από το παρακάτω art ίσως υπάρχει σωτηρία.

    Gore in Diablo 2: Resurrected.
    [IMG]https://i.redd.it/uq1rtt59y5j71.png[/IMG]

  40. Σήμερα συνειδητοποίησα για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια πως, τόσο στο ορίτζιναλ Diablo όσο και στο Resurrected, όταν πλησιάζεις στον Καθεδρικό του Diablo στο Act 4, τα αγάλματα ( ; ) γυρνάνε το κεφάλι και σε κοιτάνε.

    [ATTACH type=”full” alt=”diablo2-statue.jpg”]2540[/ATTACH]

    [ATTACH type=”full” alt=”diablo2-statue-original.jpg”]2541[/ATTACH]

    Περιττό να αναφέρω πως αυτό αλλάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL