LATEST NEWS

Dragon Age 4: Νέες Πληροφορίες στα Φετινά Game Awards

Στις 11 Δεκεμβρίου, λογικά ο μισός πλανήτης θα παίζει Cyberpunk 2077. Ο υπόλοιπος μισός πλανήτης που για τον Α ή Β λόγο θα απέχει από το παραπάνω, έχει έναν έξτρα λόγο να παρακολουθήσει τα φετινά The Game Awards του Geoff “Doritos Pope” Keighley, που θα διεξαχθούν εκείνη την ημέρα. Και αυτός δεν είναι άλλος από το ότι σε αυτά θα αποκαλυφθούν νέες πληροφορίες για το επόμενο Dragon Age game από την BioWare.

Η δημιουργία του επόμενου Dragon Age είχε teasαριστεί με ένα trailer ήδη από το 2018, αλλά έκτοτε δεν έχουμε λάβει πολλές περισσότερες πληροφορίες. Χθες, 4η Δεκεμβρίου (μέρα η οποία, για κάποιο λόγο, έχει αρχίσει να εορτάζεται ως “Dragon Age Day”), στην επίσημη σελίδα της σειράς προστέθηκε και μια σειρά από short stories σχετικά με τον κόσμο του παιχνιδιού, οπότε κάτι αρχίζει να κινείται έστω και με αυτούς τους αργούς ρυθμούς.

Εξυπακούεται, βέβαια, πως οι οποιεσδήποτε έξτρα πληροφορίες για το νέο Dragon Age αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν λάβουμε υπόψιν και τις προχθεσινές αποχωρήσεις των Casey Hudson (γενικός διευθυντής της εταιρείας) και Mark Darrah (executive producer του Dragon Age franchise) από την BioWare. Σε αυτού του είδους τις αποχωρήσεις υπάρχει συνήθως ζουμερό παρασκήνιο, και, όπως και να το κάνουμε, η λέξη “δράμα” φαίνεται να είναι συνυφασμένη με τη BioWare ως εταιρεία την τελευταία 10ετία περίπου. Ποιος ξέρει, ίσως δώσουν νέες πληροφορίες και για το επόμενο Mass Effect game για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις ηχηρές αποχωρήσεις.

The Game Awards 2020 στις 11 Δεκεμβρίου, λοιπόν. Όσοι δεν παίζετε Cyberpunk, πείτε και σε εμάς τι θα αποκαλύψουν.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL