LATEST NEWS

[UPDATED] Ανακοινώθηκε το Old Time Hockey

UPDATE: Μόλις ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στις 28 Μαρτίου σε Steam, PS4 και στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 για Xbox One. H τιμή πώλησης ορίστηκε στα 11,99$. Στον επίσημο λογαριασμό Instagram έχουν αναρτηθεί πληροφορίες για τις ομάδες. Τέλος δόθηκε στη δημοσιότητα νέο trailer 

Αρχική Είδηση: Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου η V7 Entertainment Inc. αναπτύσει το Old Time Hockey. Το παιχνίδι αποτελεί φόρο τιμής στο old-school arcade Hockey του παρελθόντος, όπου το αίμα στον πάγο είναι μια τυπική μέρα στο παγοδρόμιο. Μεταφερόμαστε στη δεκαετία του ’70 όπου τα κράνη και λοιπός προστατευτικός εξοπλισμός δεν ήταν υποχρεωτικά βάσει κανονισμών, τα βρώμικα κτυπήματα και οι καβγάδες κυριαρχούσαν, τα μεγάλα μουστάκια και το άφρο μαλλί ήταν στη μόδα, όπως και η κακοποίηση του διαιτητή. Το επιθετικό Hockey επιστρέφει! 

Πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς αποτελούν κλασσικοί arcade Hockey και άλλοι αθλητικοί τίτλοι όπως NHL 94, Blades of Steel, NBA Jam και Temco Bowl. Σύμφωνα με τον Karthik Venkateshan (Director) ήθελαν να αναδημιουργήσουν την γνώριμη εμπειρία που πρόσφεραν αυτά τα παιχνίδια παίζοντάς τα με φίλους στον καναπέ. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει αγώνες 5v5 arcade gameplay, όπου θα επιτρέπονται τα επιθετικά χτυπήματα και οι μάχες ανάμεσα στους παίκτες των αντίπαλων ομάδων. Παράλληλα θα διαθέτει Story Mode, το οποίο θα τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’70, μέσα σε ένα φτωχό οικονομικό κλίμα κατά τη διάρκεια της ακμής της Disco. Θα ακολουθούμε την επίπονη ιστορία μιας ομάδας στη φανταστική Bush Hockey League.

Ως προς το χειρισμό θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από τρεις διαθέσιμες επιλογές. “Two Button & Retro” που επιτρέπει τον χειρισμό ανάμεσα σε 2 ή 3 κουμπιά. “Advanced” που ακολουθεί τον μοντέρνο χειρισμό και απευθύνεται στους hardcore fans. “Beer Mode” όπου όλος ο χειρισμός γίνεται με ένα χέρι ώστε να μπορούμε να πιούμε μπύρα με το άλλο!

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους φίλους του αθλήματος καθώς έχει να βγει παιχνίδι Hockey στα PC από το NHL 09 της ΕΑ. Ευτυχώς που υπάρχει και η indie σκηνή με τέτοιους φιλόδοξους τίτλους. Το Old Time Hockey θα κυκλοφορήσει αρχές του 2017 σε Steam, PS4 και Xbox One.

Σας αφήνουμε με το trailer ανακοίνωσης του τίτλου που μας προετοιμάζει κατάλληλα για το ύφος του.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL