LATEST NEWS

Hackers επιτίθενται στο Fallout 76

Το Fallout 76 της Bethesda είχε όλα τα καλά, όμως οι hackers ομολογουμένως του έλειπαν. Εδώ και λίγες ώρες μπορεί να υπερηφανεύεται ΚΑΙ για αυτό, καθώς, σύμφωνα με αναφορές, διέρρευσε στο παιχνίδι ένα hack που επιτρέπει στον χρήστη του να κλέβει ευθέως αντικείμενα από το inventory αντίπαλων παικτών!

Τα πρώτα σημάδια ήταν αρκετά δημόσια, καθώς ένα ποστ χρήστη σε φόρουμ ενημέρωνε πως “βρήκε κάτι πολύ διασκεδαστικό”, που “θα έγραφε ιστορία στο Fallout 76”, και το οποίο “θα κυκλοφορούσε 24/25 του μήνα”:

Fallout 76 hack announcement

Εν τέλει φαίνεται πως δεν κρατήθηκε, καθώς λίγες μόλις ώρες αργότερα ανέβηκε στο reddit ένα ποστ το οποίο προειδοποιούσε ευθέως πως “τα αντικείμενά σας δεν είναι ασφαλή” και πως “οι συνδρομητές του Fallout 1st θα είναι καλό να αποφεύγουν προς το παρόν τους δημόσιους servers και να παίζουν μόνο σε private”!

Fallout 76 Hack warning

Το γεγονός ότι ο κώδικας του παιχνιδιού είναι ήδη αρκετά ανοιχτός και mod-friendly μάλλον βοήθησε τον επίδοξο hacker να πραγματοποιήσει το σχέδιό του. Όπως και να έχει, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με χρήστες στο reddit και το FB να κάνουν λόγο μέχρι και για… τελευταίο καρφί στο φέρετρο του παιχνιδιού.

Από την αρχική του κυκλοφορία τον Νοέμβρη του 2018 ως σήμερα, το Fallout 76 έχει καταφέρει να μοιράσει άφθονο γέλιο (όταν δεν έσπρωχνε φτωχούς πλην τίμιους game reviewers στον αλκοολισμό). Από την ιλαροτραγωδία που ήταν το αρχικό του launch μέχρι την ανακοίνωση του συνδρομητικού μοντέλου Fallout 1st πριν λίγους μήνες, κυριολεκτικά δεν ξέραμε τι άλλο θα ξημερώσει σε αυτό το παιχνίδι-meme. Απ’ότι φαίνεται, δεν τη γλιτώνουμε ούτε στο λυκόφως του 2019.

Άντε και του χρόνου!

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL