LATEST NEWS

[UPDATED] Ζωντανό το Homefront: Revolution

Update: Κατόπιν ανακοίνωσης της Deep Silver και δελτίου τύπου της εγχώριου διανομέα Enarxis Dynamic Media που θα διανείμει το τίτλο σε Ελλάδα και Κύπρο, η επεισοδιακή ανάπτυξη του Homefront: Revolution αναμένεται να λάβει τέλος στις 20 Μαϊου 2016. Η εταιρία μάλιστα κοινοποίησε και το σχετικό gameplay video, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Αρχική Είδηση: Υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία απορείς πώς γίνεται να στραβώνουν όλα όσα σχετίζονται με την ανάπτυξη και κυκλοφορία τους. Ένα απ’ αυτά είναι αναμφισβήτητα και το Homefront: Revolution, το sequel του παιχνιδιού που μας ήρθε το 2011.

Η δημιουργία του ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς, παρότι, στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της THQ, λίγους μήνες πριν είχε αποφασιστεί το κλείσιμο της Kaos Studios, developer του πρώτου μέρους. Η χρεωκοπία και διάλυση της THQ έφερε τα δικαιώματα του τίτλου στα χέρια της Crytek, η οποία θα κυκλοφορούσε τον τίτλο σε συνεργασία με την Deep Silver.

Ούτε αυτό έμελλε να συμβεί όμως, αφού ήρθε η σειρά της Crytek να πουλήσει, στα πλαίσια δικής της αναδιοργάνωσης, τα δικαιώματά του στην Koch Media, στο γκρουπ της οποίας ανήκει κι η Deep Silver. Τη συνέχιση ανάπτυξή του παιχνιδιού ανέλαβε η νεοσύστατη Deep Silver Dambuster Studio, που σ’ αρκετά μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από πρώην στελέχη της Crytek UK.

Ο Hasit Zala, επικεφαλής του project, δήλωσε ενθουσιασμένος απ’ τη μεταβίβαση του παιχνιδιού από την Crytek στην Deep Silver και συμπλήρωσε ότι η ομάδα σχεδιασμού κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να παραδώσει έναν best-selling τίτλο, η κυκλοφορία του οποίου τοποθετείται πλέον εντός του 2016. Για να δούμε λοιπόν, θα έχει όντως την εμπορική ευκαιρία μέσα στην επόμενη χρονιά, ή θα το χτυπήσουν κι άλλες ατυχίες και απρόσμενες εξελίξεις;

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL