LATEST NEWS

MotoGP ’13 και στο PC

Περάσανε κιόλας πέντε ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα MotoGP game στις οθόνες των PCs μας. Και πάλι ήταν η Ιταλική Milestone η εταιρεία εκείνη που μας είχε δώσει τότε την ευκαιρία να το πράξουμε, δίχως όμως να καταφέρει να μας προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλαμε. 

Στην πενταετία που μεσολάβησε, τα δικαιώματα της σειράς πήραν η Capcom και η Monumental Games που σχεδιάσανε και κυκλοφορήσανε τα MotoGP 09/10 και MotoGP 10/11 στις κονσόλες, με αποτέλεσμα επίσης μέτριο. Φέτος το MotoGP franchise επέστρεψε στα χέρια της Milestone, η οποία με νέα μηχανή γραφικών, driving physics και ανανεωμένο χειρισμό των μοτοσυκλετών, φιλοδοξεί να καταφέρει να μας δώσει το παιχνίδι που περιμένουμε εδώ και χρόνια.

Γεγονός πάντως είναι ότι το πρώτο gameplay trailer

που είδαμε, από την διάσημη πίστα της Lagune Seca στην Μαρική, δε μας άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων, όσον αφορά στο κομμάτι του ρεαλισμού. Οι επαφές των αναβατών μεταξύ τους, τα επίπεδα κλίσης των μοτοσυκλετών και οι απότομες αλλαγές της πορείας τους φανερώνουν μία σαφή arcade προσέγγιση των παραπάνω, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πορεία, καθώς τα πράγματα, σε ένα πιθανό simulation mode, ενδέχεται να είναι τελείως διαφορετικά.

Το MotoGP ’13 αναμένεται εντός του επόμενου μηνός….

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL