LATEST NEWS

Νέος τίτλος Indiana Jones από την Bethesda!

Ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της “ανάστασης” της Lucasfilm Games από την Disney, έρχεται και η πρώτη σύμπραξη στην οποία θα συμμετάσχει η “νέα” εταιρεία. Και… τί σύμπραξη: σύμφωνα με επίσημο Tweet της Bethesda, το στούντιο της MachineGames θα συνεργαστεί με τη Lucasfilm για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου Indiana Jones!

Οι πληροφορίες για το πρότζεκτ είναι προς το παρόν, αναμενόμενα, ελάχιστες. Όμως, δεδομένου του ιστορικού της MachineGames (Wolfenstein: The New Order, The Old Blood, The New Colossus, Youngblood), η λογική λέει για κάποιον FPS/Action τίτλο, ίσως και με RPG στοιχεία. Άκρως ανησυχητική παραμένει η παράμετρος ότι ο Todd Howard αναμένεται να λειτουργήσει ως executive producer του τίτλου… αλλά ας μην εκφραστώ χυδαία επί του θέματος.

Όπως και να έχει, ο Indy επιστρέφει. Εν αναμονή για έξτρα πληροφορίες.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

15 Comments

  1. Δεν θεωρώ άσχημα τα νέα αυτά. Η MachineGames έχει αποδείξει με το reboot/revival/second coming των Wolfenstein ότι έχει μεράκι και μαζεμένο development να βγάλει κάτι που έχει στιβαρό gameplay και είναι άκρως διασκεδαστικό.

    Από την είδηση καταλαβαίνω ότι η Bethesda θα επιτελέσει ρόλο production. Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες θέλει, αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.

  2. [QUOTE=”Northlander, post: 560631, member: 102592″]
    Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες, θέλει αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.
    [/QUOTE]

    Και πώς θα φτιάξει μετά το μισό παιχνίδι το community :unsure::unsure::unsure:?

  3. Btw, η [S]Lucasfilm[/S] LucasArts, πέρα από εκείνο το θρυλικό pnc (ναι ξέρω ότι είναι 2 αλλά όλοι για το Fate of Atlantis μιλάνε), είχε βγάλει και 2 ωραία action-adventure:
    [URL unfurl=”true”]https://www.gog.com/game/indiana_jones_and_the_infernal_machine[/URL]
    [URL unfurl=”true”]https://www.gog.com/game/indiana_jones_and_the_emperors_tomb[/URL]

  4. Όσο χάλια τα πήγε με τους τελευταίους δικούς της τίτλους, άλλο τόσο τα έχει πάει εξαιρετικά όσον αφορά το πόστο του εκδότη. Πιστεύω ότι για ακόμη μία φορά θα τα πάει περίφημα. Και φυσικά η machine games έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πόρους του Todd προς όφελός της

  5. Θεωρητικά πάντα, η μασίν γκέημς θα παρέμενε στην [S]χ[/S]άιντι τεκ μιας και την έχει ματώσει και κάνει παπάδες μαζί της. Διακριτικά αισιόδοξος να βγει κάτι ανάμεικτα παζλοάξιον σαν τον παιχνίδαρο το ντέντφωλ αντβέντσουρς. Αν για οποιοδήποτε λόγο βέβαια απλά αναφέρουν την γκέημ μπρίο, ινστα-πάτος στο χάιπ, αφαίρεση από την γουίσλιστ στο έπικ στορ και πάμε γι’ άλλα.

  6. Υψηλές προσδοκίες λόγω των νέων Wolfenstein (όχι την πρόσφατη co-op σάχλα). Από την άλλη μικρό καλάθι γιατί δεν θέλω 1st-person Indy FPS και αν είναι 3rd-person η Machine Games ίσως μπουρδουκλωθεί αφού δεν έχει εμπειρία. Πάντως ένα Tomb Raider reskin δεν θα με χάλαγε, αρκεί να επενδύσουν περισσότερο στο γράψιμο και την πλοκή.

  7. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην είναι φτιαγμένο στην id tech, μάλλον για αυτό επιλέχτηκε κιόλας η Machinegames και το θεωρώ απίθανο να είναι 1st person από την στιγμή που το μεγαλύτερο χαρτί του τίτλου είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του.

    Κατά τα άλλα to 2022 περιμένουμε την πέμπτη ταινίια της σειράς οπότε κάπου εκεί γύρω θα σκάσει και το παιχνίδι. Δεδομένου ότι για τις μικρότερες ηλικίες πλέον ο Indy δεν σημαίνει κάτι (ας σβήσουμε το Crystal Skull), υποθέτω ότι το παιχνίδι θα το δούμε λίγο μετά την ταινία, αλλά όχι πολύ για να κρατήσει και το momentum.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL