LATEST NEWS

Ημερομηνία κυκλοφορίας και απαιτήσεις συστήματος για το NieR: Automata

Το NieR: Automata θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 17 Μαρτίου, επτά ημέρες μετά την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του στο PS4. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Platinum Games (Bayonetta series) και εκδίδεται από την Square-Enix, ενώ πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα open-world action RPG που διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον.

Εισβολείς από έναν άλλο κόσμο επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση, εξαπολύοντας ένα νέο τύπο απειλής γνωστό ως «machine lifeforms». Έτσι η ανθρωπότητα όντας ανήμπορη βρίσκει καταφύγιο στη Σελήνη. Το Συμβούλιο της Ανθρωπότητας οργανώνει την αντίσταση στελεχώνοντας Android Στρατιώτες σε μία προσπάθεια να πάρει πίσω τον πλανήτη της. H αντίσταση παρατάσσει μία νέα μονάδα πεζικού: YoRHa. Ο πόλεμος μεταξύ μηχανών και androids μαίνεται. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού την οποία και χειριζόμαστε είναι ένα θηλυκό μοντέλο YoRHa με το ψευδώνυμο 2Β.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ενώ ένα μικρό δείγμα από το gameplay μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Οι ελάχιστες/προτεινόμενες απαιτήσεις που δημοσιοποίησε η Square-Enix:

Ελάχιστες:
OS: Windows 7/8.1/10 64 bit
Processor: Intel Core i3 2100 or AMD A8-6500
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB or AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB
DirectX: Version 11
Storage: 50 GB available space

Συνιστώμενες:
OS: Windows 8.1/10 64 bit
Processor: Intel Core i5 4670 or AMD A10-7850K
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 980 VRAM or AMD Radeon R9 380X VRAM 4GB
DirectX: Version 11
Storage: 50 GB available space

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

4 Comments

  1. Είχα διαβάσει καλά πράγματα για το πρώτο, κυρίως για την ιστορία του. Δε νομίζω βέβαια να συνδέονται μεταξύ τους, το έχει αναλάβει και η platinum οπότε το βάρος θα έχει πέσει στην ποζεριά και τα combo, sorry το gameplay ήθελα να πω. 😀
    Χαμηλά specs, λογικό αφού θα πιάνει 60 fps στο ps4. Η απουσία win7 στα recommended είναι λίγο περίεργη…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL