LATEST NEWS

Origin Access από την EA

Σε μια ομολογουμένως γενναία κίνηση για το χώρο των PC’s (στο Xbox One υφίσταται ήδη ως EA Access), η EA ανακοίνωσε την δημιουργία της συνδρομητικής υπηρεσίας Origin Access, αρχικά μόνο για τους διαμένοντες σε ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι προσφέρει το Origin Access; Με μια μηνιαία χρέωση της τάξης των 4.99€, ο παίκτης αποκτά πλήρη πρόσβαση σε επιλεγμένους τίτλους της εταιρίας (μεταξύ αυτών το Dragon Age: Inquisition και το Battlefield 4), για όσο διάστημα είναι συνδρομητής, ενώ παρέχεται έκπτωση 10% σε όλους τους τίτλους που θα αγορασθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EA. Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλα μικρά “δωράκια” για τους συνδρομητές, όπως early access σε νέους τίτλους ή beta εκδόσεις.

Προς το παρόν, η υπηρεσία δεν προσφέρεται στη χώρα μας, εξ’ ου και αν επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Origin Access, θα λάβετε ως απάντηση το σχετικό “χαριτωμένο” μήνυμα. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL