LATEST NEWS

27 Ιουνίου η ημερομηνία άφιξης του Sniper Elite 3

Περίεργη ιστορία τα Sniper Elite games. Ενώ το πρώτο μέρος τράβηξε την προσοχή τύπου και κοινού, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του καλύτερου PC game από την ένωση ανεξάρτητων δημιουργών, το sequel κυμάνθηκε στη μετριότητα, μη καταφέρνοντας να συγκινήσει.

H Rebellion ανακοίνωσε ότι η τρίτη υλοποίηση του εν λόγω τίτλου θα μας έρθει στις 27 του Ιούνη, αναφέροντας στα χαρακτηριστικά του τους τριπλάσιους σε έκταση σε σχέση με εκείνους του Sniper Elite V2 χάρτες, το πλούσιο gameplay με stealth, distract και trap λειτουργίες, τη δυνατότητα να κάνουμε χρήση των σκιών προς όφελός μας, τον χειρισμό οχημάτων και τανκς, την επιστροφή της human X-ray κάμερας και το πολύ ανταγωνιστικό multiplayer, με πέντε διαφορετικά modes, όπως και τη δυνατότητα για co-op game.

Καλά ακούγονται όλα τα παραπάνω στα λόγια, το θέμα είναι να δούμε στην πράξη αν όλα αυτά θα συντελέσσουν στη δημιουργία ενός αξιόλογου tactical shooting game, που ομολογουμένως έχει λείψει τα τελευταία χρόνια.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL