LATEST NEWS
Trending

Πρώτο teaser trailer για το System Shock 3 (UPDATE)

It's happening!

Η OtheSide Entertainment έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα πολλά υποσχόμενο, pre-alpha gameplay trailer για το System Shock 3. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού πάντως, παραμένει άγνωστη.

_______________________________
ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΙΣ 19/3/2019:

Στο πλαίσιο της φετινής GDC που θα τρέχει μέχρι και τις 22 Μαρτίου, η OtherSide Entertainment παρουσίασε το πρώτο in-game trailer για το πολυαναμενόμενο System Shock 3, το οποίο είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2015.

Μετά την περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη με την Starbreeze Studios (θυμίζουμε ότι είχε αναλάβει χρέη publisher) και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, το μέλλον του παιχνιδιού φάνταζε αβέβαιο. Ευτυχώς όπως μας διαβεβαιώνουν ο Warren Spector και η OtherSide, το System Shock 3 είναι κατά το ήμισυ έτοιμο, πλήρως ανεξάρτητο από την Starbreeze και σε αναζήτηση νέου εκδότη.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL