LATEST NEWS

To Project Fiona προχωρά

Η μεγάλη πλειοψηφία των tablets επιδιώκει όσο το δυνατόν μικρότερο μέγεθος και βάρος, πολλές φορές εις βάρος της υπολογιστικής ισχύος. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με ένα καθαρόαιμο gaming tablet όπως το Project Fiona (προσωρινός τίτλος) της Razer, τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Η εταιρία προέβη σε δημοσκόπηση μέσω του Facebook ρωτώντας το κοινό για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να δουν στο Fiona. Οι απαντήσεις ακολουθούν:

CPU: Intel Core i5/7

GPU: Nvidia μεσαίας ισχύος (για hardcore gaming σε medium settings)

Πάχος/βάρος: Μέχρι το διπλό από ένα iPad

Άλλα features: Αποσπώμενοι controllers

Tιμή: $1299-$1499

Όπως βλέπετε λοιπόν, το κοινό ζήτησε άφθονη ισχύ χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για παράγοντες όπως το βάρος ή το πάχος της συσκευής. Η Razer δεσμεύτηκε να ακολουθήσει τις αποφάσεις της δημοσκόπησης και εμείς περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής μέσα στο νέο έτος.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

5 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL