LATEST NEWS

Στέγη για πρώην εργαζομένους της Vigil

Οπως έγινε ήδη γνωστό, για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, η Vigil Games δεν βρέθηκε ανάμεσα στα studios της THQ που βρήκαν αγοραστή κατά τη διαδικασία πώλησής της. Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες action/adventures σειρές των τελευταιών ετών, η σειρά Darksiders, είναι μάλλον σκοτεινό, σαν τους καβαλάρηδες που πρωταγωνιστούν σε αυτή.

Η Crytek όμως ανακοίνωσε την ίδρυση του πρώτου της studio με έδρα τη Β. Αμερική στο Austin του Texas, το οποίο θα αποτελείται από τον συνιδρυτή της Vigil, David Adams, καθώς και 35 πρώην εργαζομένους της Vigil. Η Crytek χαρακτήρισε τη κίνηση αυτή ως “μια νέα αρχή” για το ταλαντούχο αυτό studio, δίνοντας έτσι ένα στίγμα ότι κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχιστεί άμεσα το franchise Darksiders και η ομάδα θα αφοσιωθεί σε κάποιο νέο project, αλλά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τίποτε δεν είναι σίγουρο… Darksiders με CryEngine 3 κανείς;

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL