LATEST NEWS

Anna’s Quest, ένα ακόμη adventure game από την Daedalic Entertainment και τον Dane Krams


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Eκτός του να δημιουργεί τα δικά της παιχνίδια, η Daedalic Entertainment εσχάτως αρέσκεται και στη συνεργασία με ταλαντούχους δημιουργούς, προκειμένου να κυκλοφορεί τα adventure games που εκείνοι σχεδιάζουν (Journey of a Roach, Gomo).

Μία τέτοια περίπτωση ακριβώς είναι και το Anna’s Quest, που σηματοδοτεί τη συνεργασία των έμπειρων γερμανών με τον Αυστραλό developer Dave Krams και προορίζεται για κυκλοφορία την άνοιξη του 2015.

Η Άννα είναι ένα φιλήσυχο κοριτσάκι που ζει μαζί στο δάσος με τον παππού της. Μία μέρα ο παππούς πέφτει θύμα μίας μυστηριώδους αρρώστιας κι έτσι η μικρή ξεκινάει για να βρει τη γιατρειά. Υπολογίζει όμως χωρίς τη μάγισσα Winfriede, που την απαγάγει με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει ως πειραματόζωο.

Τα πειράματα της μάγισσας έχουν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει η ηρωίδα μας τηλεκινητικές ικανότητες. Με τη βοήθεια του Ted, ενός αγοριού που έχει μεταμορφωθεί σε αρκουδάκι, καταφέρνει να αποδράσει, μαζί με τον νέο της φίλο, από το κελί που την κρατάει φυλακισμένη η μάγισσα και έτσι ξεκινάει η περιπέτεια των δύο μικρών παιδιών, σ’ έναν κόσμο που περιλαμβάνει φαντάσματα, trolls και καταραμένες πριγκίπησσες.

Ναι, πιο γλυκανάλατη υπόθεση δε πρέπει να έχουμε συναντήσει εδώ και καιρό σε video game, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Ας περιμένουμε να δούμε την ουσία του Anna’s Quest. Μπορεί και να μας εκπλήξει πολύ ευχάριστα!

Annas Quest News pic1

Annas Quest News pic2

 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL