LATEST NEWS

Δωρεάν το DLC του Assassin’s Creed: Unity

Το φυσάνε και δεν κρυώνει εκεί στη Ubisoft, μετά το “κάζο” από την κακή κατάσταση που κυκλοφόρησε το Assassin’s Creed: Unity. Εν αναμονή της κυκλοφορίας του Patch 3 στα PC μας (στις κονσόλες διατίθεται ήδη), ο CEO της Ubisoft Montreal & Toronto Yannis Mallat ανακοίνωσε ότι το προγραμματισμένο DLC ονόματι Dead Kings θα διατεθεί δωρεάν προς όλους όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι.

Για να μην υπάρξουν περισσότερες “γκρίνιες” από αυτούς που είχαν ήδη αγοράσει το Season Pass του παιχνιδιού, το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί από τα ψηφιακά καταστήματα, οι τελευταίοι έχουν δικαίωμα να το εξαργυρώσουν με ένα δωρεάν παιχνίδι, επιλέγοντας ανάμεσα στα: Far Cry 4 (!), Watch Dogs, Assassin’s Creed: Black Flag, Rayman Legends και Just Dance 2014.

Οποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει μια σοφή παροιμία και μένει να διαπιστώσουμε στο μέλλον αν με το πάθημα αυτό η Ubisoft έμαθε το μάθημά της…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

6 Comments

  1. Σταύρο σκέψου του : κάνεις επικά χάλια launch, ακυρώνεις όλους τους οπαδούς που σε εμπιστεύτηκαν με pre-orders, με τί μούτρα να τους πουλήσεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Assassin’s Creed για 30E όταν αυτό που ήδη αγόρασαν για 60, 100 και 150 δεν δουλεύει καν; Είναι όχι απλώς κοροϊδία, αλλά ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ κοροϊδία. Πάλι καλά που το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και δείχνουν έμπρακτα τη μεταμέλειά τους.

  2. Πιθανότατα σκέφθηκαν ότι, αφού τα κάναμε θάλασσα με το launch του παιχνιδιού, πάει πολύ να ζητάμε επιπλέον χρήματα από το κόσμο για κάτι που είχαμε ήδη έτοιμο, αλλά προτιμήσαμε να το σπάσουμε σε κομμάτια για να “αρπάξουμε” περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL