LATEST NEWS

Phobos-Subhuman, a game made from Greek hands

According to a press release we received from the Athens-based production companyUnderdog Virtual, which is headed by Mr. Vassilis Koutsoukos, a game made entirely by Greek hands called Phobos-Subhuman is expected to be released next year.

Το παιχνίδι ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται μέσα στον Οκτώβρη να κυκλοφορήσει ένα playable demo. Όπως φαίνεται από το παρακάτω trailer, αλλά και από τα screenshots, το Phobos-Subhuman δείχνει να έχει αρκετές επιρροές από τίτλους όπως το Last of Us και το Red Faction, ενώ σύμφωνα με την υπόθεση, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2047.

The story begins several years back on the first mission to Mars, where a group of astronauts visit the planet's tiny moon, known as Phobos. But something went wrong and the team mysteriously disappears, leaving no trace. Fast forward 20 years later and the daughter of one of the astronauts on the mission is tasked with answering the questions raised by the mysterious disappearance.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός φακός της ΕΡΤ είχε βρεθεί στα γραφεία της Underdog Virtual και είχε συνομιλήσει με το προσωπικό της εταιρείας, τόσο για την ανάπτυξη του Phobos-Subhuman, όσο και για τον χώρο του game development γενικότερα.

So in anticipation of the official release...

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

7 Comments

  1. Τί φάση…θέλω να ενθουσιαστώ, αλλά διαβλέπω κολασμένο jankiness στο τρέηλερ. Είδα Σύνταγμα βράδυ και γούσταρα τη ζωή μου, διατηρώ όμως επιφυλάξεις ως προς το τελικό προϊόν. Η δυστοπική Αθήνα των 20’ς είναι εξαιρετικός καμβάς για δυνατές αφηγήσεις και είναι καιρός να αρχίσουν να την ανακαλύπτουν και να την προβάλλουν οι δημιουργοί.

  2. Γαμώτο κρίμα. Πολύ κρίμα. Φαίνεται πως έγινε από ανθρώπους που δεν ασχολούνται ουσιαστικά με video games ή που ασχολήθηκαν τελευταία φορά το 2006. Επίσης…μαζί σας βρε πουλάκια μου για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά…Έλληνες αστροναύτες στον Άρη το 2026; Αλήθεια τώρα; Με τη Διαστημική Δύναμη Μαζίνγκα 8 του Κούλη;

    Το καλύτερο πράγμα που είδα, ήταν τα ρημαγμένα τοπία της βαθιάς Αθήνας. Εκεί είναι τα λεφτά. Προσγειωμένο δράμα κρίσης. Πεταλούδα-σιδερογροθιά και quests στο Μενίδι και τα Λιόσια. Αφήστε τα ρομπότια και μπάτε στα τσαντήρια.

Leave a Reply

Back to top button
en_USEN