LATEST NEWS

Το Volgarr the Viking II είναι γεγονός!

Σε μια χθεσινή ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς, από την εκδότρια εταιρία Digital Eclipse και τους δημιουργούς (με το απόλυτα κατάλληλο όνομα) Crazy Viking Studios, αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία του sequel του Volgarr the Viking. Το αρχικό παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα indie της προηγούμενης δεκαετίας και αυτό το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε είναι που εντείνει την έκπληξη μας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO και creative director Kristofor Durrschmidt: «το Volgarr είναι ένα παιχνίδι εύκολο να παίξεις, αλλά δύσκολο να γίνεις καλός σε αυτό. Αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθήσαμε και στο Volgarr II. Μάθαμε πολλά από το πρώτο παιχνίδι και στο sequel, με μερικές μοντέρνες προσθήκες που κάναμε, οι fans θα το λατρέψουν».

Οι προσθήκες αυτές έχουν να κάνουν με την ύπαρξης ενός practice mode, checkpoints, save profiles και απεριόριστα continues. Το παιχνίδι πάντως, όπως μας καθησυχάζουν οι δημιουργοί, θα διατηρεί το υψηλό επίπεδο πρόκλησης του προκατόχου του. Μάλιστα, αν θέλουμε να δούμε όλο το περιεχόμενο του, θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε χωρίς αυτές τις ευκολίες.

Το Volgrarr the Viking II θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου σε Steam και GOG. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

As a kid of the 80's, he began his journey into gaming with coin-ops and the classic Game Boy. He found some respite with his beloved SNES and got into PC gaming in 1998, with landmark games like Half-Life and Baldur's Gate. He doesn't steer clear of (almost) any genre but has a predilection for RPGs and survival horror and tries to introduce others to Silent Hill, S.T.A.L.K.E.R. and the creations of Looking Glass and Obsidian.

Related Articles

Back to top button
en_USEN