Ιδέες για πρώτο ραντεβού με τον σύντροφο της ζωής σας.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

bluetribe

Hobgoblin Captain
Περιμένω ιδέες και προτάσεις.
Ευχαριστώ.

Περιμένω ιδέες και προτάσεις.
Ευχαριστώ.

Το πρώτο που θα πρότεινα είναι να την καλέσεις στο σπίτι για να της δείξεις το ωραίο avatar που έχεις βάλει στο forum του Ragequit. Μετά θα έλεγα να δώσεις πληροφορίες (ηλικία, χρήματα κλπ) για να πάρεις σοβαρές προτάσεις.

εξαρταται σε ποια περιοχη μενεις....
α, οκ, μη λες, σε καλυψα

Έριξες τρελό insight check φαντάζομαι για να καταλάβεις ότι είναι σύντροφος της ζωής σου πριν το πρώτο ραντεβού.

της δείχνεις την nerd συλλογή σου games, figures etc etc. αν δεν γουστάρει την διώχνεις όπως είσαι να σωθείς.

Το πρώτο ραντεβού μπορεί να γίνει στο σπίτι της αδερφής της. Θα πιείτε το κρασάκι σας και θα σκάσει η μικροκαμωμένη φοιτήτρια - αδερφή
"Τι κάνετε εσείς;", θα πει η αδερφή
"Ελα στην παρέα μας, θα περάσουμε καλά", θα πεις εσύ, και θα πάρεις την αδερφή στον καναπέ.
Ήρθε η ώρα...
Άνοιξε το Nintendo Switch και παίξτε Pokemon, μέχρι να σβήσει ο Ήλιος
Γυρνά σπίτι. τραβά μια στα γρήγορα και γράψε μας τις περιπέτειες σου!

Συμφωνώ με Bathory, Χωρίς καν πρώτο ραντεβού, δύσκολο να καταλάβεις αν είναι σύντροφος της ζωής σου.

Αυτό όμως είναι το ιδανικό μέρος για να πάρεις τις πρώτες πληροφορίες, για το αν είναι.
όμορφο, ήρεμο, χουχουλιάρικο.......

Μπορεί να πάει και σε ένα γραφείο τελετών. Εκεί θα του κλείσουν το ραντεβού με τον "έρωτα" της ζωής του...

Ευτυχώς που έχει κάτσει και το σύμφωνο συμβίωσης και πλέον απενοχοποιειται σιγά-σιγά το ταμπού των δημοσίως ανοιχτά ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Άρα δεν θα έχεις πρόβλημα να πας κάπου τον σύντροφό σου, χωρίς ντροπή.

Οπότε δεν έχεις περιορισμούς. Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει. Ήδη το έκανε στην επιλογή συντρόφου!

Sorry, μου αρέσουν οι γυναίκες, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω ιδέες.
ε καλά τώρα βρε αδερφέ... και μένα μ'αρέσουν οι φερράρι αλλά δεν μπορώ να σου δώσω ιδέες και συμβουλές για αυτές. Αν θελήσεις ποτέ, ξέρω μερικά πράματα για ποδήλατα.

;)ευχαριστώ όλους όσους πόσταραν. Δεν είναι για μένα όλα αυτά. Η φάση δεν είναι προφανώς της μιας νύχτας - μιλάμε για σύνδεση σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο. τέλος δεν είναι ομοφυλική η έλξη.

Στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο, με κέρδισες.
Να πάνε σε κάνα ινδικό να φάνε. Έπειτα να συνεχίσουν με ολίγον ταντρικό, στην συνέχεια μπορούν να την δουν Ρασταφάρι και να δώσουν τις ευλογίες τους στον Aleister Crowley ή τον Lord Xenu...

Warning: Στο ινδικό θα πέσει σύνδεση χημείας - βιολογίας.

Στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο, με κέρδισες.
Να πάνε σε κάνα ινδικό να φάνε. Έπειτα να συνεχίσουν με ολίγον ταντρικό, στην συνέχεια μπορούν να την δουν Ρασταφάρι και να δώσουν τις ευλογίες τους στον Aleister Crowley ή τον Lord Xenu...

Warning: Στο ινδικό θα πέσει σύνδεση χημείας - βιολογίας.
Ευχαριστώ Τόνυ.

Αν κάτι ρισκάρει την ζεύξη στο ανώτερο πνευματικό επίπεδο (που σαν γατόνι έποιασες), τότε λογικά θα απορριφθεί (πχ το ταντρικό). Αλλά αυτά που είναι, θα φιλτραριστούν και θα μείνουν απ'έξω - έτσι κι αλλιώς.

Το ινδικό από την άλλη φημίζεται για την 'μπόχα μπαχαρικών'. Οπότε αν κάποιος δεν είναι και πολύ φαν, θεωρητικά θα μείνει εκτός επιλογών στο τραπέζι.... Γέλασα με την χημεία- βιολογία. Γατόνι ο Τόνυ.

'Η φάση είναι' για να καταλάβεις (και απ'όσο έχω καταλάβει και γω δηλαδή) διάλογος 'σε επίπεδο ανταγωνισμού' για το ποιο ποίημα του Σεφέρη διεγείρει περισσότερο τις πνευματικές χορδές (πρωί, φυγή, τριζόνια κλπ) και αν και πότε υπήρχε Βυζαντινός Βασιλειάς στη Νοτιοανατολική Γηραιά Αλβιόνη ή απλά έστειλε δώρα στον εκεί άρχοντα.

Αν έδινες ηλικία, τρόπο γνωριμίας και για το άτομα μιλάμε, ο Dr love-κουνελος ΊΣΩΣ να είχε κάτι να προτείνει.
Το ποιητικό είναι ένα hint.
Δεν είμαι και κανένας ομορφαντρας αλλά έχω κάνει και γερές ζημιές. Το ότι πήγα να κλείσω το σπίτι μου δεν πιάνεται στις ζημιές αλλά στις καταστροφές.

Back