Χωρίς να ξέρω άλλες πολιτικές του, ο ιός δεν έχει εθνικότητα βέβαια. Σε εμάς δε ξεκίνησε στην Τσάινατάουν του Μεταξουργείου αλλά από την ευλογία των Αγίων τόπων.
Και την αεροπορική μπιζνες first class και τα ΒΠ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Χωρίς να ξέρω άλλες πολιτικές του, ο ιός δεν έχει εθνικότητα βέβαια. Σε εμάς δε ξεκίνησε στην Τσάινατάουν του Μεταξουργείου αλλά από την ευλογία των Αγίων τόπων.
Χωρίς να ξέρω άλλες πολιτικές του, ο ιός δεν έχει εθνικότητα βέβαια. Σε εμάς δε ξεκίνησε στην Τσάινατάουν του Μεταξουργείου αλλά από την ευλογία των Αγίων τόπων.
Είναι αρκετά προφανές θεωρώ ότι αναφερόταν στα παππούδια που είχαν πάει Ιεροσόλυμα και έλεγαν ότι δεν έφεραν κανένα "κουρουνιό" αλλά μόνο ευλογία(εχει σημασια να τα θυμομαστε γιατι μετα θα υπαρξει τα γνωστο οργιο φεικ νιους οτι τον ιο τον εφεραν οι μεταναστες κτλπ).
Άρα θα ναι πιο πρόσφορο το έδαφος ώστε η ισχύς της απαγόρευση της κυκλοφορίας να επεκταθεί για περαιτέρω καιρό από τις 04/05, ως και 08/06, που ακριβώς τότε συμπληρώνουμε 10 ή 11 εβδομάδες. Σημειωτέον τότε είναι Δευτέρα και είναι του Αγιου Πνεύματος, μετά την 7η Ιούνη που είναι της Πεντηκοστής.....παιδες αποτι διαβαζω στο ΦΕΚ του νομου για τις αποζημιωσεις, τα μετρα εχουν ισχυ για 45 συνεχομενες ημερολογιακες ημερες αρχης γενομενης απο 21/3/2020 και ληξη 4/5/2020. Αν συμπληρωσουμε τις κουκκιδες η ληξη της καραντινας (αν ολα πανε συμφωνα με το σχεδιασμο της κυβερνησης και δεν εχουμε τρομακτικες αυξησεις ασθενων) θα ειναι εκεινη τη Δευτερα. Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον τεστ αντοχης του πληθυσμου σε συνθηκες απομονωσης. Ειμαι πολυ περιεργος για το ποτε θα αρχισει να σπαει την καραντινα ο κοσμος
-Το πρώτο κρούσμα ήρθε από Βουπου, ουυυγκααααααααα
-όχι ρε το πρώτο κρούσμα ήρθε από τους πλέμπες στις φρέσκιες αγορές της Κίνας. μπουγκααααααααα
-Όχι το πρώτο κρούσμα ήρθε από την Ιτάλια που εγώ ξέρω καρατσεκαρισμένο ότι πήγε εκεί για ψώνια.. ντουγκαααα
Διχαστικές λογικές 100%-επιχειρήματα μηδέν- αναπαραγωγή κοινοβουλευτικής ιδιοφυΐας 100%
Οτι ξέρουμε δλδ πιο ήταν το πρώτο κρούσμα..., γιατί πολλοί κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι των οποίων ο λόγος αναπαράγετε δυστυχώς online ακόμα πιο δυστυχώς και εδώ μέσα, δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν ξέρουμε πιο είναι το πρώτο κρούσμα και δεν θα το μάθουμε ποτέ. Το πρώτο αναγνωρισμένο κρούσμα μπορεί να έχει συγκεκριμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά γι αυτό αναγνωρίστηκε και πρώτο...
Όλα τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτικές παπάτζες που έπρεπε να λείπουν από τις υποτιθέμενες educated απόψεις που υποτίθεται ότι θέλουμε να ακούγονται...
Μπορεί κάποιος να τα παίρνει για να αναπαράγει τέτοιες αηδίες... Αν δεν τα παίρνει όμως είναι λυπηρός...
meanwhile στην Κίνα...
![]()
'They see my blue eyes then jump back' – China sees a new wave of xenophobia
Fears rise that Beijing is stoking mistrust of foreigners as part of the government’s attempt to rebuild a reputation tarnished by the coronavirus crisiswww.theguardian.com
η αλήθεια είναι ότι εγώ φταίω για το τι γίνεται στην Ιταλία, είμαι γκαντεμόσαυρος.
Χρόνια μου λέει η γυνάικα να πάμε ένα ταξίδι και μόλις άρχισα να μελετάω κόστος, πλοία κτλ έσκασε ο κορονοϊός εκεί...